Search

Photos: Πάλεψε μέχρι τέλους ο Άρης Πετεινου με Χανιώτη που…γλύτωσε χάρις τον killer Τοπούζη!

Ακόμα μια μαχητική εμφάνιση όπως μας έχει συνηθίσει σε όλα τα ματς, ειδικά στην έδρα του ο Άρης Πετεινού πάλεψε σε όλη την διάρκεια του αγώνα ισοφαρίζοντας, έχοντας δοκάρι για να φτάσει στη νίκη αλλά η ποιότητα του Εβρίτη στράικερ, Θάνου Τοπούζη ήταν αρκετή για την Χανιώτη για να φύγει με νίκη 2-1.

Η ομάδα της Χαλκιδικής μπήκε καλύτερα στο ματς δείχνοντας από την αρχή πως θέλει το γρήγορο γκολ, κάτι που κατάφερε στο 10′ όταν ο Θάνος Τοπούζης με κεφαλιά σκόραρε για το 0-1.

Μετά το γκολ η ομάδα του Πετεινού έβγαλε τρομερή αντίδραση, έχοντας πολύ καλή στιγμή με Αλή και φοβερό δοκάρι σε βολίδα του Θωμά Τσέκου στο 27′, σε ένα τρομερό σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη

Η πίεση της ξανθιώτικης ομάδας συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 49′ με τον Κουτζαβασίλη να νικά σε τετ-α-τετ τον Αλή Ερτουρούλ κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Όλα αυτά μέχρι το 67′ όταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με σουτ εντός περιοχής νίκη τον πολύπειρο πορτιέρε κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του Άρη Πετεινού.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης οι παίκτες της Χανιώτη “αφυπνίστηκαν” και έψαξαν το γκολ της νίκης ενώ οι ξανθιώτες συνέχισαν να παλεύουν με τον κόουτς της ομάδας, Αναστάσιο Νεοφυτίδη να φρεσκάρει την ομάδα με παιδιά που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή στιγμή με τον Θωμαίδη, και τελικά φτάσαμε στο 89′ όταν ο Εβρίτης επιθετικός Θάνος Τοπούζης με νέα κεφαλιά σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς και έσπευσε να το πανηγυρίσει έξαλλα με τους διοικούντες της Χανιώτη και τους συμπαίκτες του

Στους 20 βαθμούς έμεινε η ομάδα του Άρη Πετεινού που στα τελευταία τέσσερα ματς θα παίξει μόνο στην Θράκη έχοντας εκτός Ορέστη και Πανθρακικό και εντός Κρηστώνη και Μηχανιώνα. Επόμενο ματς για τους ξανθιώτες με τον Ορέστη στην Ορεστιάδα.

Με “ήρωα” τον Θάνο Τοπούζη που έφτασε τα 17 γκολ η Χανιώτη έφτασε τους 53 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της και τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εντός με Απόλλωνα Παραλιμνόυ

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τάσος Τσιλίκας με βοηθούς τους Γεωργαντέλη και Καφετζόπουλο της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος(85′ Ρίζος), Σαρηγιαννίδης, Σιδηρόπουλος(77′ Κεραμιτσής), Τσέκος, Τσαγάλας(89′ Στριγκώνης), Τυριάκης, Χριστοφορίδης, Αλή Ερτουρούλ(89′ Ισμέτογλου)

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗ(Ανδ. Παντζιαράς): Κουτζαβασίλης Φ., Καραγιάννης(85′ Ζησόπουλος), Αναγνώστης, Κόμνος, Αποστολίδης(70′ Θωμαίδης), Λυρτζής(70′ Κουτζικοβαγγέλης), Αθανασιάδης, Πάγιος, Τοπούζης, Αλωπούδης(57′ Λουφάκης), Ράντζα

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it