Search

Με Νίκο Μπαχαρίδη στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική η Αλεξανδρούπολη FC!

Ο Νίκος Μπαχαρίδης είναι ο νέος προπονητής του ΠΟ Αλεξανδρούπολης και μένει μόνο η ανακοίνωση για να γίνει αυτό και επίσημο. 

Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού αναλαμβάνει να ανεβάσει την πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Έβρου στην Γ’ Εθνική καθώς θα καθίσει στον πάγκο της στα μπαράζ ανόδου, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο προτελευταίο ματς των play off της Α’ κατηγορίας την Κυριακή 7/4 απέναντι στο Διδυμότειχο.

Όπως πληροφορείται το SA, πρόκειται για μία κίνηση από πλευράς διοίκησης με στόχο να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα για τα απαιτητικά μπαράζ. Σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση που θα περιλαμβάνει και τους συνεργάτες του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Αλεξανδρούπολη φέτος με τον Γιάννη Δορουγιδένη και τους συνεργάτες του Τόλη Μπίτσο, Πασχάλη Ζαπαρτίδη και Τάσο Μπινόπουλο, πραγματοποίησε μία ονειρική σεζόν, όντας αήττητη σε κανονική διάρκεια και play off, έχοντας μόνο νίκες και 1 ισοπαλία (κόντρα στον Εθνικό), αλλά και την καλύτερη επίθεση με 61 γκολ και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 12 τέρματα παθητικό (έως τώρα).

Τα παραπάνω στατιστικά γενούν φυσικά απορίες για την απόφαση πρόσληψης Μπαχαρίδη, από την άποψη ότι το προηγούμενο τεχνικό τιμ ήταν απόλυτα πετυχημένο, αφού και η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου δεν ήρθε (κρίθηκε στις λεπτομέρειες) λόγω Ορέστη που παίζει σε υψηλότερη κατηγορία.

Share it