Search

Με μετάλλια από το 10ο Armonia Cup επέστρεψαν τα κορίτσια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!

Με διακρίσεις και μετάλλια επέστρεψαν από την Θεσσαλονίκη και το 10ο Armonia Cup που διεξήχθη στο ΔΑΚ Σίνδου, τα κορίτσια της Ρυθμικής Γυμναστικής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά οι επιτυχίες τους:

Αστάχοβα Αναστασία – 3η στο στεφάνι και 2η στις κορίνες

Γεωργιάδου Παναγιώτα – 1η στην κορδέλα

Δαλάτση Αγάπη – 3η στην μπάλα

Προπονήτριες των αθλητριών είναι οι: Γεωργιάδη Όλγα, Γκάλκινα Όλγα, Βασιλειάδου Κωνσταντίνα, Τράντα Ελπίδα.

Συνολικά 700 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και 7 χώρες του εξωτερικού έδωσαν ηχηρό παρόν και έκλεψαν τις εντυπώσεις στον φυσικό τους χώρο, που τόσο αγαπάνε.

Εικόνες «μαγικές», με λάμψη και χρώμα, που αντανακλούν οι αστραφτερές αγωνιστικές στολές, τα στεφάνια ,οι μπάλες, οι κορδέλες, οι κορίνες και τα σχοινάκια που αιωρούνται, αθλήτριες να προετοιμάζονται, προπονήτριες και συναθλήτριες, γονείς, κριτές, όλοι μαζί συμπλήρωσαν το παζλ ενός άρτιου σκηνικού που καθήλωσε μεγάλους και μικρούς όλο το τριήμερο! «Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις και στις ελπίδες» είπε δυνατά το 10ο Επετειακό Αρμονία Cup και εκτός από διακρίσεις , μετάλλια και έπαθλα αποτέλεσε ακόμη μία εμπειρία στο βάθρο της αγωνιστικής ζωής των αθλητριών και χάρισε τις καλύτερες αναμνήσεις στους συμμετέχοντες, αλλά και ελπίδα-έναυσμα για περαιτέρω προσπάθεια για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Share it