Search

Το πλήρες πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ για άνοδο στην Γ’ με ημερομηνίες!

Ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο Crowne Plaza η κλήρωση των ομίλων του πρωταθλήματος πρωταθλητριών των ΕΠΣ για τον προβιβασμό στην Γ’ Εθνική της αγωνιστικής περιόδου 2024-25. Την κλήρωση διενήργησε ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης της ΕΠΟ Κώστας Τσάνας ενώ την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Στο ειδικό πρωτάθλημα για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική θα συμμετάσχουν οι 53 πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι 3 δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά 56 ομάδες.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός, 1 ρεπό). Από τους 8 ομίλους των 7 ομάδων έκαστος, οι οποίοι προέκυψαν από την κλήρωση, θα προβιβασθούν οι 3 πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής  κατάταξης κάθε ομίλου. Συνολικά 24 ομάδες θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2024–25.

Στον 1ο όμιλο θα λάβουν μέρος οι πρωταθλητές ΕΠΣ Έβρου(Αλεξανδρούπολη FC), ΕΠΣ Θράκης(έχει προβάδισμα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου πέντε στροφές πριν το τέλος), ΕΠΣ Ξάνθης(ο Παύλος Μελάς Κουτσού θέλει μία νίκη στα εναπομείναντα δύο ματς), ΕΠΣ Καβάλας(Άρης Πηγών), ΕΠΣ Δράμας(ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού είναι μπροστά 2 βαθμούς δύο στροφές πριν το φινάλε), ΕΠΣ Σερρών(Ηρακλής Αμμουδιάς), ΕΠΣ Μακεδονίας(ΑΕ Ευόσμου)

Αναλυτικά:

Share it