Search

Πρωταθλητής Βορείου Ελλάδος στη Β’ Εθνική ο Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης!

Με απόλυτη επιτυχία και εκπληκτικές εμφανίσεις ολοκληρώθηκαν τα playoff για την ομάδα του Φάρου Αλεξανδρούπολης καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Βορείου Ελλάδος!

Στον ημιτελικό έγινε ματς για γερά νεύρα που διήρκησε 4 ώρες με το Φάρο να χαμογελά στο τέλος αφού επικράτησε στις λεπτομέρειες, απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα της Βέροιας που ήταν το φαβορί και είχε τερματίσει στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι αθλητές του Φάρου Νικηφόρος Μύρος, Γιώργος Κάλλιας, Μάριος Δελάκης επικράτησαν με 4-3 και στο καθοριστικό διπλό με 3-2 οριακά.

Στη συνέχεια με το φόβο της χαλάρωσης που είναι συχνό φαινόμενο μετά από μεγάλες νίκες, έπρεπε να σταθούν και πάλι αντάξιοι και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα απέναντι στη Φιλία Ορεστιάδας. Ο Φάρος τα κατάφερε, πέρασε την τακτική του και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου επικρατώντας με 4-1 σκορ, με την τελική κατάταξη των ομάδων να μαρτυρά το αρκετά υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων του Έβρου.

Για την ομάδα του Φάρου που στηρίχθηκε αποκλειστικά σε γηγενείς αθλητές και είχε από τους μικρότερους μέσους όρους σε ηλικία, σε όλο αυτό το όμορφο ταξίδι του πρωταθλήματος ήταν μαζί της εκτός από τους προαναφερθέντες αθλητές οι Νίκος Μαρασλής, Δημήτρης Γαλαζούλας και Βαγγέλης Δερνεξής.

Οι προπονητές Άγγελος Τσίμας, Ανδρέας Νικολακάκης, Παύλος Τελόπουλος και η διοίκηση Κωσταντίνος Κουρτίδης, Δημήτρης Κυραδενίδης που στήριξαν, ταξίδεψαν, διοργάνωσαν αγωνιστική στην Αλεξανδρούπολη και έδωσαν την ψυχή τους για όλη αυτή την προσπάθεια θα έχουν τη χαρά να δουν τον Α.Σ. Φάρο να συμμετέχει και να διεκδικεί την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία στα μπαράζ που θα διεξαχθούν στις 18-19 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά.

Share it