Search

Μάχη τίτλου Α’ ΕΠΣ Θράκης: Το φαβορί και τα παιχνίδια των τριών διεκδικητών μέχρι τέλους!

Με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να κερδίζει το Κόσμο και να εκμεταλλεύεται ιδανικά την ήττα της Γρατινής στο ντέρμπι με Παγούρια αυξάνοντας ξανά την διαφορά στο +5 έξι στροφές πριν το φινάλε διεξήχθη η 20η στροφή της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Σημαντικό κομμάτι στην μάχη του τίτλου θα παίξει το +5, με την Γρατινή πάντως να έχει να δώσει ένα ματς περισσότερο εντός σε σχέση με τους έτερους διεκδικητές ενώ και οι τρεις έχουν ένα ξεκούραστο τρίποντο με την Ελπίδα που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Η κάτοχος του τίτλου Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου κρατά την τύχη στα δικά της πόδια όμως απαιτείται σοβαρότητα και προσοχή μέχρι τέλος

Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη σαφέστατα είναι το μεγάλο φαβορί όντας στο +5 από την Γρατινή και το +6 από τα Παγούρια, με τους περσινούς πρωταθλητές να έχουν μπροστά τους πέντε σημαντικά ματς με δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και τρία με ομάδες που μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο αλλά παλεύουν όλα τα ματς τους. Η Δόξα θα παίξει εντός με Θρυλόριο και Στρύμη ενώ εκτός έδρας παιχνίδια έχει με Μίσχο και Αμάραντα που παλεύουν για την παραμονή τους αλλά και την Ελπίδα Σαπών.

Έχασε έδαφος η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή στην μάχη του τίτλου όμως θα συνεχίσει να δίνει την μάχη της, στα εναπομείναντα ματς η Γρατινή έχει να παίξει με μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της και τέσσερις που μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο αλλά παίζουν για την ιστορία τους. Η ομάδα της Γρατινής έχει να παίξει εντός με τον Μίσχο που παλεύει για την παραμονή του, την Ελπίδα Σαπών και τον Ορφέα Στρύμης ενώ εκτός θα παίξει με Κόσμιο και Θρυλόριο

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Αναγέννηση έχει μπροστά της ένα ματς με τον Μίσχο που παλεύει για την παραμονή έχοντας να παίξει και με τους τρεις διεκδικητές και τέσσερα με ομάδες που μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο αλλά παλεύουν όλα τα ματς. Η ομάδα του Γιώργου Μυστρίδη θα παίξει εντός με Κόσμιο και Πόντο Θρυλορίου, ενώ εκτός με Σπάρτακο, Μίσχο και Ελπίδα Σαπών.

Τα παιχνίδια των τριών διεκδικητών του τίτλου μέχρι το τέλος:

1. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 48: Αετός Μίσχου(εκτός), 3-0 ανευ αγώνα με Ελπίδες, Ελπίς Σαπών(εκτός), Πόντος Θρυλορίου(εντός), Ορφέας Στρύμης(εντός), Δύναμη Αμάραντων(εκτός)

2. Δόξα Γρατινής  43: ΠΑΟ Κοσμίου(εκτός), Αετός Μίσχου(εντός), 3-0 ανευ αγώνα με Ελπίδες, Ελπίς Σαπών(εντός), Πόντος Θρυλορίου(εκτός), Ορφέας Στρύμης(εντός)

3.  Αναγέννηση Παγουρίων 42: Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων(εκτός), ΠΑΟ Κοσμίου(εντός), Αετός Μίσχου(εκτός), 3-0 ανευ αγώνα με Ελπίδες, Ελπίς Σαπών(εκτός), Πόντος Θρυλορίου(εντός)

Share it