Search

Photos: Μοιρασιά για Άρη Πετεινού και Απόλλωνα Παραλιμνιου υπό το βλέμμα “Τορό” και Χρήστου Θέου!

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Άρης Πετεινού και Απόλλωνας Παραλιμνίου στο παιχνίδι που έγινε στο “Ευστάθιος Τοροσίδης” του Πετεινού στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Παραλιμνίου που ήταν αυτή που “καιγόταν” για τη νίκη μπήκε πολύ δυνατά απείλησε με τον Πέτρου και στο 12′ ο Κοτσάκης έκανε την πρώτη μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Κατσαμάγκα. Μετά το πρώτο εκρηκτικό τέταρτο των φιλοξενούμενων η ομάδα της Ξάνθης ισορρόπησε και προσπαθούσε κυρίως με πλαγιοκοπήσεις να απειλήσει, με τους Σερραίους πάντως να συνεχίζουν την προσπάθεια τους για το γκολ του προβαδίσματος έχοντας όμως κακές επιλογές στην τελική πάσα. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους πέρα από δύο φάσεις που ζήτησαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι, ήταν κοντά στις φάσεις ο Σιουμπάρας που έδειξε παίζεται στην δεύτερη μάλιστα έβγαλε κίτρινη για “θέατρο” στον Τζαμπέγια, η μοναδική αξιόλογη στιγμή ήταν μια κεφαλιά του Καρυοφύλλη που σταμάτησε ο Κοτσάκης

Στην επανάληψη η ομάδα του Παραλιμνίου απείλησε πρώτη με δύο προσπάθειες του Ελέζι με τον Πετεινό να απαντά με μεγάλη ευκαιρία στο 50′ όταν μετά απο ασίστ του Στριγκώνη ο Τσαγάλας μπήκε στην περιοχή επικίνδυνα όμως το σουτ  του δεν βρήκε στόχο. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Απόλλωνα προσπάθησε να πιέσει ακόμα περισσότερο για το γκολ έχοντας ένα καλό σου του Ελέζι που δεν βρήκε στόχο στο 65′ ενώ στο 85′ ο Κοτσάκης σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κατσαμάγκα και αργότερα το σουτ του Τζαμπέγια που ήταν και οι τελευταίες ευκαιρίες στο ματς.

Η ομάδα του Πετεινού για ακόμα ένα ματς ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική έχοντας την ευκαιρία παράλληλα να συνεχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής παιδιά της Ακαδημίας με τους “κιτρινόμαυρους” να φτάνουν τους 20 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύουν στην Ευκαρπία για να παίξουν με την τοπική Νίκη.

Η ομάδα του Απόλλωνα παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του μπαράζ έχοντας 39 βαθμούς και ετοιμάζεται για νέο εκτός έδρας ματς στην Βέροια αυτή την φορά απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας

Να σημειώσουμε ότι το ματς παρέα με τον Βασίλη Τοροσίδη, που βρέθηκε στην Ξάνθη και συνδύασε την παρουσία του εκεί βλέποντας και τον αγαπημένο του Άρη Πετεινού, και ο εξαίρετος επιστήμονας χειρουργός ορθοπεδικός Χρήστος Θέος που για πολλά χρόνια ήταν γιατρός του Ολυμπιακού όπως και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Κωνσταντίνος Ρίζος.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σιουμπάρας με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Μποίτσιο της ΕΠΣ Δράμας

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Στριγκώνης (68′ Ισμέτογλου), Τυριάκης(84′ Ρίζος), Γιαννακός (68′ Κερεμιτσής), Τσαγάλας(93′ Ιωάννου)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γκάρας, Νομικός, Τσομαχασβίλι, Γκούμας, Ελέζι, Πέτρου(68′ Μπόμπορας), Τζαμπέγια Ε., Γιαννόπουλος(74′ Τσιμίκας), Κατσαμάγκας, Καρυοφύλλης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it