Search

Ξάνθη: Με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο συναντήθηκαν εκπρόσωποι σωματείων της Θράκης

Συζήτηση για τα προβλήματα αλλά και τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος με εκπροσώπους των σωματείων της Θράκης το απόγευμα της Τρίτης στην Ξάνθη.

Ο κ. Λιόλιος παρέθεσε στατιστικά στοιχεία που έχουν να κάνουν με την απήχηση που έχει το μπάσκετ στη χώρα και στη νέα γενιά, τους μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα, ανέλυσε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, ενώ αντάλλαξε με τους υπευθύνους των ομάδων απόψεις και ιδέες για την πρόοδο του αθλήματος στη χώρα αλλά και στην Περιφέρειά μας.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Πάνος Σταυρακάρας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης Βασίλης Χαλκιάς, οι Ματθαίος Σαββίδης και Bασίλης Εξηνταβελώνης από τον Λεύκιππο Ξάνθης, οι Πέτρος Ραφτόπουλος και Δημήτρης Παναγιωτόπουλος από την Ασπίδα Ξάνθης, ο Χρήστος Αμοιράς από τον Αρίωνα Ξάνθης, ενώ από την Κομοτηνή και συγκεκριμένα τον ΓΑΣ παρευρέθηκαν οι κ. Μωραϊτης και Αθανασίου & από τον Άτλα οι κ. Δαφτσής και Παπουής.

 

 

Share it