Search

Στους ρυθμούς του κρίσιμου αγώνα με Καζακστάν με φόντο το Ευρωπαϊκό η Εθνική μας!

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα, η οποία εκκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του κρίσιμου ημιτελικού των play-off πρόκρισης στο EURO 2024 απέναντι στο Καζακστάν (21/03/2024, 21:45, “OPAP Arena”).

Στην πρώτη προπόνηση της “γαλανόλευκης”, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γουστάβο Πογέτ για τις δύο αναμετρήσεις των play-off: Αθανασιάδης, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Ρότα, Μπάλντοκ, Σάλιακας, Μάνταλος, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Ζέκα, Μασούρας, Xατζηγιοβάννης, Τζόλης, Ιωαννίδης, Τζαβέλλας.

Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Share it