Search

ΕΠΣ Έβρου: Οργή Ιπποκράτη για διαιτησία – Απάντηση από Νίκη Απαλού με Λογαρά

«Τρίτο ημίχρονο» έχει η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των play out της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου μεταξύ Νίκης Απαλού και Ιπποκράτη που έληξε με 2-1 υπέρ του Απαλού.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα και τελικά 2 κόκκινες κάρτες για τον ποδοσφαιριστή του Ιπποκράτη Ευθυμιάδη και τον προπονητή της ομάδας Αναστασιάδη, υπάρχει και συνέχεια.

Ειδικότερα οργισμένη ανακοίνωση για την διαιτησία Σταφυλά εξέδωσε ο Ιπποκράτης, για να έρθει απάντηση από τον πρόεδρο της Νίκης Απαλού Παναγιώτη Λογαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Ιπποκράτη:

“Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα και την άνανδρη διαιτησία του επωνομαζόμενου κ.ΣΤΑΦΥΛΑ, στον αγώνα της ομάδος μας με την ομάδα του ΑΠΑΛΟΥ οφείλουμε σεβόμενοι την ιστορία της ομάδος μας να δηλώσουμε απερίφραστα τα εξης:

Αν μέχρι το τέλος τον play off δεν σεβαστείτε (κ. ΣΤΑΦΥΛΑ και λοιποί την ομάδα μας …) και εξακολουθήσετε να βλάπτετε αυτό το σωματείο ,που ποτέ δεν προκάλεσε…..πότε δεν πείραξε άνθρωπο….που σεβάστηκε κάθε αρχή που ασχολείται γενικότερα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο….θα γίνεται μάρτυρες πολλών και δυσάρεστων γεγονότων….!!!

Ως εδώ και μη παρέκει…..!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ”

Αναλυτικά η ανάρτηση Λογαρά:

“Διαμαρτυρία Ιπποκράτη !!!!!!

Για την διαιτησία ;;;;

Για 3 κόκκινες ήταν ο Ιπποκρατης

Και 2 πέναλτυ

Δόθηκε 1 μόνο πέναλτυ και Fairplay ο Τζορμπατζιδης Πέτρος

Το έχασε

Και στις καθυστερήσεις ο ίδιος Παικτης και τιμωρός έκανε το 2-1

Ευτυχώς είχαμε κάμερα 

Καλό βράδυ”

Share it