Search

Με έντονο Θρακιώτικο χρώμα η λίστα των 13 top scorer του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Με τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (θυμηθείτε ΕΔΩ), με τον επιθετικό της Καβάλας Βασίλη Παπαδόπουλο να μένει στην κορυφή με 22 τέρματα σε μια λίστα που υπάρχει έντονο Θρακιώτικο χρώμα στους 13 τοπ σκόρερ του ομίλου εφτά στροφές πριν το τέλος.

Πιο συγκεκριμένα απο τον δεύτερο Σέα και με εξαίρεση τους Κατσαμάγκα, Τζελίδη και Μποζίδη οι υπόλοιποι 8 είτε είναι Θρακιώτες είτε έχουν αγωνιστεί η αγωνίζονται σε ομάδες της Θράκης.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην φορ του Αβάτου και νυν της Καβάλας, Κοσμάς Γκέκας είναι στην τρίτη θέση με 18 γκολ, τον ακολουθεί ο Χρήστος Βάσκος του Πανθρακικού με 15, στα 13 τέρματα έχουμε τον πρώην φορ του ΑΟΞ Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη με τον ξανθιώτη επιθετικό του Νέστο Αντώνη Ράνο.

Στα 12 τέρματα ακολουθεί ο ξανθιώτης επιθετικός Νίκος Σαμπανίδης που μετά τα 10 με τον Άρη Αβάτου στον πρώτο γύρο έχει πετύχει ακόμα δύο με την φανέλα της Καβάλας, μια ενδεκάδα γκολ έχει σημειώσει ο Εβρίτης φορ της Χανιώτη Θάνος Τοπούζης.

Ενώ στα 9 γκολ ένα πριν το διψήφιο βρίσκουμε τον φορ του Πανθρακικού, Γιώργο Ρουμπιέ και τον Εβρίτη επιθετικό του Ορέστη, Δημήτρη Πασχαλίδη.

Όσον αφορά τις ομάδες της Θράκης όπως βλέπουμε τοπ σκόρερ στον Πανθρακικό είναι ο Χρήστος Βάσκος, στην Ορεστιάδα ο Δημήτρης Πασχαλίδης, στον Άρη Αβάτου μένει ο “Σαμπα” όμως παρόντες στην ομάδα είναι με 5 γκολ οι Ευθύμης Τσάπαρης και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος ενώ για τον Άρη Πετεινού πρώτος σκόρερ είναι ο Γιάννης Χριστοφορίδης με 5 γκολ.

Αναλυτικά η λίστα με τους 13 τοπ σκόρερ:

22 γκολ: Βασίλης Παπαδόπουλος (Καβάλα)
19 γκολ: Φράνκο Σέα (Νέστος Χρυσούπολης)
18 γκολ: Κοσμάς Γκέκας (Καβάλα)
15 γκολ: Χρήστος Βάσκος (Πανθρακικός)
13 γκολ: Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης (Θερμαϊκός Θέρμης), Αντώνης Ράνος (Νέστος Χρυσούπολης).
12 γκολ: Νίκος Σαμπανίδης (Καβάλα 2/Άρης Αβάτου 10)
11 γκολ: Θάνος Τοπούζης (Χανιώτη), Παναγιώτης Κατσαμάγκας (Απόλλων Παραλιμνίου)
9 γκολ:  Λάζαρος Τζελίδης (Καβάλα), Γιώργος Ρουμπιές (Πανθρακικός), Μιχάλης Μποζίδης (Νίκη Ευκαρπίας), Δημήτρης Πασχαλίδης (Ορέστης Ορεστιάδας).

Share it