Search

Photos: Έμειναν στο μηδέν Άβατο και Ορεστιάδα με δοκάρια για Άρη & διαφορετικά συναισθήματα στο φινάλε!

Μεγάλη ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής έχασε ο Άρης Αβάτου που αν και έπαιξε με αρκετές απουσίες ήταν ανώτερος είχε δύο δοκάρια και αρκετές καλές στιγμές κόντρα στον Ορέστη που και αυτός είχε 1-2 πολύ καλές στιγμές με το 0-0 να αφήνει διαφορετικά συναισθήματα στις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια πολύ μεγάλη φάση για την ομάδα του Αβάτου καθώς στο 5′ το σουτ του Μαραγκού σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ορέστη, η ομάδα του Άρη συνέχισε να είναι πιεστική και είχε καλές στιγμές σε προσπάθειες των Θεοδωρόπουλου και Βασιλάκη, με την απάντηση του Ορέστη να έρχεται στο 33′ με τον Ανδρεάδη να μην βρίσκει στόχο από κοντά ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του ίδιου παίκτη στο 41′. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε στο Αβάτο όμως η κεφαλιά Θεοδωρόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο η ομάδα του Άρη μπήκε πολύ δυνατά και στο 52′ σε έμμεσο που κέρδισε μετά από λάθος γύρισμα και μπλοκάρισμα του Ναθαναηλίδη είχε καλή στιγμή όμως το σουτ του Τσάπαρη σταμάτησε πάνω σε αμυντικούς, ενώ στο 56′ η ομάδα της Ξάνθης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Βαφειάδη. Στο 65′ το Αβάτο είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Τσάπαρη να σταματά ο Ναθαναηλίδης, με την απάντηση των φιλοξενούμενων να έρχεται στο 72′ με σουτ του Σπυροπούλου που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η ομάδα της Ξάνθης πίεσε πολύ για το γκολ της νίκης βλέποντας στο φινάλε του ματς και την τύχη να του…γυρίζει την πλάτη. Στο 82′ από εκτέλεση φάουλ του Τσάπαρη η μπάλα σταμάτησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου, ενώ η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 87′ με το σουτ του Κοτόπουλου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε εκνευρισμένους και απογοητευμένους τους γηπεδούχους που έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν νίκη που εν πολλοίς θα σήμαινε και παραμονή μένοντας στους 44 βαθμούς, ενώ τώρα έχουν μπροστά τους ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα έχοντας μπροστά τους εκτός έδρας ματς με ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο Κιλκίς πριν το εντός με Πανθρακικό.

Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη έφτασε τους 41 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα έχει ξεκούραστο τρίποντο με Αγγελοχώρι με το μυαλό όλων να είναι ήδη στο αμέσως επόμενο ματς με την Αναγέννηση Επανομής στην Ορεστιάδα στις 31 Μαρτίου.

Την αναμέτρηση διεύθυναν ο Γιάννακος με βοηθούς τους Παντικίδης Αν. και Κλεισιάρη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Σοφούλης, Λεωντσάκος, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Καρυπίδης, Θεοδωρόπουλος, Τσάπαρης, Παπαχρήστου(46′ Τενεκές), Χασάνογλου, Βαφειάδης, Μαραγκός(60΄Κοτόπουλος)

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Ν. Ουσταμπασίδης): Ναθαναηλίδης, Ντόριαν, Λογαράς, Τσιεγγελίδης, Ανδρεάδης (92′ Παπαδόπουλος), Πασχαλίδης, Σπυρόπουλος (80′ Τηλέγραφος), Οτέμπερης, Κούρτογλου (80′ Παπαγιαννίδης), Γκιντίδης, Δημητριάδης (80′ Άγγος).

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it