Search

Πρόκριση στην Β’ φάση για τις Μικτές ομάδες της Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης! Οι πιθανοί αντίπαλοι και οι “16” ομάδες που πέρασαν

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη(13/3) η Α’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ16 με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στον 9ο όμιλο.

Μετά το πέρας των αγώνων έγινε ξεκάθαρα ποιες είναι οι 13 Ενώσεις που προκρίνονται ως πρώτες στον όμιλο τους αλλά και ποιες είναι αυτές που προκρίνονται ως καλύτερες δεύτερες, ανάμεσα τους και η Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης. Μάλιστα να τονίσουμε πως η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού είχε τόσο καλή συγκομιδή που προκρινόταν στην Β’ φάση τόσο με τον περσινό όσο και με το νέο κανονισμό.

Ως πρώτοι προκρίθηκαν στην Β’ φάση οι ΕΠΣ: Καβάλας, Κιλκίς, Καστοριάς, Μακεδονίας, Ηπείρου, Λάρισας, Εύβοιας, Αχαίας, Ηλείας, Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Χανίων και Δωδεκανήσων. Ενώ την τελική δεκαεξάδα συμπληρώνουν ως καλύτεροι δεύτεροι οι ΕΠΣ: Πιερίας, Ηρακλείου και Ξάνθης

Οι δεκαέξι (16) ομάδες που θα προκρίθηκαν από την 1η Φάση θα χωριστούν σε 2 group με γεωγραφικά κριτήρια και έπειτα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες. Με βάση λοιπόν αυτά τα δεδομένα οι πιθανοί αντίπαλοι της ΕΠΣ Ξάνθης στην Β’ φάση είναι οι ΕΠΣ: Λάρισας, Πιερίας, Ηπείρου, Καστοριάς, Μακεδονίας, Κιλκίς και η Καβάλα με την οποία ήταν στον ίδιο όμιλο.

Share it