Search

Οι “16” ομάδες που προκρίθηκαν και οι πιθανοί αντίπαλοι των μικτών της ΕΠΣ Έβρου στην Β’ φάση των Κ14!

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη(13/3) η Α’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ14 με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στον 9ο όμιλο.

Μετά το πέρας των αγώνων έγινε ξεκάθαρα ποιες είναι οι 13 Ενώσεις που προκρίνονται ως πρώτες στον όμιλο τους , ανάμεσα τους με εντυπωσιακή πορεία η Κ14 της ΕΠΣ Έβρου, αλλά και ποιες είναι αυτές που προκρίνονται ως καλύτερες δεύτερες

Ως πρώτοι προκρίθηκαν στην Β’ φάση οι ΕΠΣ: Έβρου, Δράμας, Κοζάνης, Μακεδονίας, Ηπείρου, Λάρισας, Βοιωτίας, Αχαίας, Μεσσηνίας, Αθηνών, Πειραιά, Ηρακλείου και Κυκλάδων. Ενώ ως καλύτεροι δεύτεροι προκρίθηκαν οι ΕΠΣ: Καβάλας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Οι δεκαέξι (16) ομάδες που θα προκρίθηκαν από την 1η Φάση θα χωριστούν σε 2 group με γεωγραφικά κριτήρια και έπειτα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες. Με βάση λοιπόν αυτά τα δεδομένα οι πιθανοί αντίπαλοι της ΕΠΣ Έβρου στην Β’ φάση είναι οι ΕΠΣ: Βοιωτίας, Λάρισας, Κοζάνης, Ηπείρου, Μακεδονίας, Δράμας και η Καβάλα με την οποία ήταν στον ίδιο όμιλο.

 

 

 

Share it