Search

Συμμετοχές και διακρίσεις για Αλεξανδρουπολίτες δρομείς σε Ελλάδα & Ευρώπη

Πολλές συμμετοχές δρομέων από την Αλεξ/πολη και του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ που διακτινίστηκαν σε Βαρκελώνη-Καλαμπάκα-Καβάλα και ΑΘήνα, την προηγούμενη Κυριακή.

Η αγωνιστική σαιζόν ξεκίνησε και τα ρεκόρ άρχισαν να πέφτουν.

Στον 45ο Μαραθώνιο αγώνα στην Βαρκελώνη, σε ένα εκπληκτικό αγώνα δρόμου που είχε ρεκόρ συμμετοχών 20.000 δρομέων, ο Χρήστος Ασημακόπουλος τερμάτισε σε 3:50, η Κωνσταντία Στεργίου σε 4:18 και Πέτρος Γιαγτζόγλου σε 4:35.

Σημείωση ότι η Κωνσταντία έτρεξε κομμάτι της διαδρομής σπρώχνοντας αμαξίδιο ΑΜΕΑ.

Η Διαλεχτή Πετρίδου, η Ρένα Κυργίδου, ο Βασίλης Τσικρικάς, ο Πέτρος Ανθόπουλος, ο Χρήστος Αϊτατόγλου και ο Ανέστης Σπανίδης, τερμάτισαν με επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο στην Καλαμπάκα, ενώ η Λίτσα Γιαλαματζή πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 1.34.55, στον ίδιο αγώνα, καταλαμβάνοντας την 24η θέση στην γενική κατάταξη γυναικών, ενώ ο Χαράλαμπος Δελής πέτυχε 1:16:53 παίρνοντας την 28η θέση στους άνδρες.

Τρίτη στη γενική κατάταξη γυναικών η Λένα Τυρμάκη, ενώ 1η ηλικιακά η Στέλλα Λούλτσεβα στο KAVALA TRAIL -27χλμ-6η στην γενική γυναικών , ενώ τον αγώνα ολοκλήρωσαν η Χριστίνα Τοκαμάνη, ο Τάσος Καραβέλας, ο Φίλιππος Σαμουρκασίδης, ο Μιχάλης Πολυχρονίδης και ο Πάρης Παπαχρήστου.

Στον αγώνα των 13,5χλ, νικητής ο Λευθέρης Ανδρονικίδης, 3η στις γυναίκες ήταν η Ελένη Γέρου, ενώ τερμάτισε τη διαδρομή ο Νίκος Μαυρόπουλος.

Συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας είχε η Βέρα Γκιζελίδου.

Share it