Search

Σε τουρνουά στην Αδριανούπολη για την Ημέρα της Γυναίκας έλαβε μέρος το Σουφλί 2018!

Σε ένα όμορφο, άρτια οργανωμένο και απόλυτα πετυχημένο τουρνουά έλαβε μέρος η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Σουφλί 2018, το 2ημερο 07-08 Μαρτίου 2024, στην Αδριανούπολη Τουρκίας.

Εκεί την 1η μέρα του τουρνουά, στον ημιτελικό, αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα από την Βουλγαρία Paldin Plovdiv, η οποία συμμετέχει στην Superleague της Βουλγαρίας και γνώρισε την ήττα με 7-0.

Την 2η μέρα και στον μικρό τελικό, αντιμετώπισε την ομάδα από την Βόρειο Μακεδονία, η οποία συμμετέχει στην Γ Εθνική κατηγορία της χώρας της, όπως και η αυτή του Έβρου. Στον αγώνα αυτό η ομάδα του Γιώργου Πετκίδη κέρδισε με 2-0, με γκολ της Μαμούτογλου Νίκης και Οικονομοπούλου Ελένης και έτσι κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά.

Στις απονομές των ομάδων συμμετείχαν και επισκέφτηκαν για να γνωρίσουν την ομάδα του Σουφλίου, ο Νομάρχης της Αδριανούπολης και η υποψήφια Δήμαρχος Αδριανούπολης, καθώς και πλήθος επισήμων.

Πέρα των ποδοσφαιρικών κομματιών, οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, την 1η μέρα διασκέδασαν όλες μαζί σε κέντρο διασκέδασης της Αδριανούπολης, χορεύοντας και ανταλάσσοντας αναμνηστικά δώρα.

Την επόμενη μέρα το πρωί, ξεναγήθηκαν στο μουσείο που στεγάζεται στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Κάραγατς, από τον οποίο περνούσε το ιστορικό τρένο Οριάν Εξπρές, το 1ο διηπειρωτικό τρένο της Ευρώπης, που έκανε διαδρομή από το Παρίσι στην Κωνσταντινούπολη.

Στην συνέχεια μετέβηκαν στην αγορά της πόλης, όπου εκεί λόγω της ημέρας της γυναίκας, τις δόθηκαν δώρο αρώματα.

Το Σουφλί 2018 αναφέρει:

Εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές του τουρνουά για την άρτια οργάνωση του, την όμορφη και θερμή φιλοξενία που πρόσφεραν στην ομάδα μας και έκαναν τα κορίτσια μας να κρατήσουν όμορφες στιγμές και αναμνήσεις, δημιουργώντας παράλληλα νέες φιλίες και γνωριμίες με αθλήτριες άλλων χωρών.

Ο Αθλητισμός κέρδισε, η Φιλία κέρδισε!!

🇹🇷⚽️🇧🇬⚽️🇬🇷⚽️🇲🇰

Σας ευχαριστούμε θερμά!!

🇬🇷🤝🇹🇷

#ourfootballfamily
💙⚽️🤍

Share it