Search

Το photostory του ντέρμπι της Β2 ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ Αναγέννησης Παλιάς Χρύσας και Κεντητής!

Με την Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας να πετυχαίνει μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Κεντητή σε ένα συναρπαστικό ματς και μαζί με το Κατράμιο που κέρδισε το Μυρωδάτο να πιάνουν κορυφή διεξήχθη η 20η αγωνιστική της Β2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης στην οποία σημειώθηκαν 16 τέρματα.

Η Αναγέννηση με “χρυσό” σκόρερ τον Τζελάλ Μπουλούτ στο 80′ κέρδισε το μεγάλο ντέρμπι με την Κεντητή που έγινε παρουσία πάρα πολύ κόσμου, η ομάδα της Παλιάς Χρύσας προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντουμπάν Τουράν με την ισοφάριση να έρχεται άμεσα με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Αμέτ Αχμέτογλου.

Το ματς ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να μένουν με δέκα παίκτες, στο 55′ με απευθείας κόκκινη ο Χασανκήλ για τους γηπεδούχους στο 58′ με δεύτερη κίτρινη ο Σετάτογλου για τους φιλοξενούμενους, για να φτάσουμε στο 80′ οπού ο τοπ σκόρερ της κατηγορίας με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 και έδωσε το έναυσμα στους φίλους της Αναγέννησης να πανηγυρίσουν έξαλλα το γκολ που έμελλε να κρίνει το ντέρμπι. Δείτε πάνω το βίντεο από την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Αναγέννησης

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it