Search

Photos: Με παίκτη λιγότερο, ακυρωθέν γκολ η μοιρασιά του Άρη Αβάτου με Χανιώτη!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα αλλά με αρκετή γκρίνια για την διαιτησία και από τις δύο ομάδες έληξε το παιχνίδι του Άρη Αβάτου με την ομάδα της Χανιώτη, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έβγαλαν διάθεση να παίξουν για τη νίκη, με το 0-0 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στους δύο.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με κεφαλιά του Τοπούζη που δεν βρήκε στόχο με την απάντηση των “κιτρινόμαυρων” να έρχεται στο 25′ με κεφαλιά του Κουτσούμπα που επίσης δεν βρήκε στόχο. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους είχαν από μια καλή στιγμή σε σουτ Θεολόγου το Άβατο και του Αθανασιάδη για τους φιλοξενούμενους χωρίς πάντως να απειλούνται ιδιαίτερα οι δύο κίπερ.

Στην επανάληψη η ομάδα της Χανιώτης ήταν αυτή που απείλησε με τον Κόμνο στο 48′, για να έρθει η φάση που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα καθώς στο 59′ ο Νταφόπουλος βγήκε εκτός περιοχής προσπάθησε να κοντρολάρει για να κόψει την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με τον Δραμινό ρέφερι και τον Α’ βοηθό να δείχνουν άμεσα επαφή της μπάλας με το χέρι βγάζοντας απευθείας κόκκινη στον τερματοφύλακα του Άρη που διαμαρτυρήθηκε έξαλλα πως δεν έκανε χέρι. Η αποβολή αυτή έφερε αλλαγή για τον Άρη με τον γκολκίπερ, Σοφούλη να μπαίνει στο ματς αντί του Γκιορτζίνη

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα της Χανιώτης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα έχοντας φάση με τον Αποστολίδη, σε ένα ματς που απέκτησε αρκετή ένταση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου με αμφότερες τις ομάδες να γκρινιάζουν σε κάθε απόφαση του ρέφερι που έχασε το ματς, το οποίο τελείωσε με 11 κίτρινες και μία κόκκινη αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ του Αβάτου!

Πιο συγκεκριμένα στο 90′ μετά από γέμισμα του Λεωντσάκου ο αρχηγός του Αβάτου, Βασίλης Κουτσούμπας πήρε την κεφαλιά για το 1-0 όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του Β’ βοηθού για οφσάιντ απόφαση που προκάλεσε νέα θύελλα αντιδράσεων, ενώ και το γεγονός πως κρατήθηκαν 4 λεπτά καθυστερήσεις έφεραν τις έντονες αντιδράσεις των φιλοξενούμενων

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Άρη Αβάτου έφτασε τους 43 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 4η θέση και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ορέστη Ορεστιάδας, η ομάδα της Χανιώτη με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους  41 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα έχει ξεκούραστο τρίποντο ενώ ακολουθεί το ματς στην Επανομή με Αναγέννηση.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σιουμπάρας της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Χατζηνάκο(Δράμας) και Καφετζόπουλο(Καβάλας)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Φούντας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Γκιορτζίνης (62′ Σοφούλης), Χασάνογλου, Αναγνωστόπουλος (89′ Κοτόπουλος), Βαφειάδης (94′ Μαραγκός), Θεολόγου (46′ Κοντογιαννίδης).

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ (Α. Παντζιαράς):  Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης (92′ Ζησόπουλος), Αναγνώστης, Κουτσικοβαγγέλης (92′ Κουτσιούδης), Κόμνος, Αποστολίδης, Αθανασιάδης, Πάγιος (69′ Αλωπούδης), Τοπούζης, Ράντζα, Καραμανλής (64′ Λουφάκης).

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it