Search

Ορεστιάδα: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος επίσημος φιλικός και φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Πανεπιστημιακής Ομάδας Μπάσκετ Ορεστιάδας και του Συλλόγου Παλαιμάχων – Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Ορεστιάδας «Ακρίτες. Πλήθος κόσμου στήριξε την εκδήλωση με την παρουσία του και συνεισέφερε οικονομικά ώστε να συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό πόσο χρημάτων το οποίο έγινε δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Ορεστιάδας, για αγορά εξοπλισμού και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η Πανεπιστημιακή Ομάδα Μπάσκετ Ορεστιάδας ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Παντελή Δημούτση και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα Ευαγγελία Μπραϊκούδη που ήταν δίπλα τους στην προσπάθεια αυτή, τον Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Σπύρο Γαλατσίδα που αγκάλιασε αυτό το εγχείρημα και ήταν δίπλα τους από την πρώτη στιγμή, την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας κα Φιλιώ Μυλωνά η οποία στηρίζει κάθε δράση του πανεπιστημίου, τον μεγάλο χορηγό Top Charm Κέντρο Ποδολογίας & Ονυχοπλαστικής, τον φωτογράφο του αγώνα κ. Σταμάτη Γκροζούδη, την DESTINEX WANDER SQUAD για την μαγνητοσκόπηση του αγώνα, τον Teo F για την μουσική επιμέλεια, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Hellenic Red Cross (Περιφερειακό Τμήμα Ορεστιάδας) για την υγειονομική κάλυψη, τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ορεστιάδας “Ακρίτες” για τον υπέροχο αγώνα, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της ομάδας και καθηγητή του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης κ. Σταύρο Πλέσσα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός σύναψης συμφωνίας μεταξύ του Προέδρου της Πανεπιστημιακής Ομάδας Μπάσκετ Ορεστιάδας κ. Χάρη Χρόνη και του κ. Μανώλη Σιώπη Προέδρου του Συλλόγου Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Ορεστιάδας “Ακρίτες” ώστε αυτός ο αγώνας προσφοράς προς τον συνάνθρωπο να γίνεται ετησίως και να αποκτήσει μορφή θεσμού.

Share it