Search

Το photostory του ημιτελικού Άρη Πετεινού με Άρη Αβάτου για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης!

Απίστευτο φινάλε είχε ο ημιτελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, που κρίθηκε με buzzer beater στο 96′ από τον Βαφειάδη, κέρδισε με 2-1 τον Άρη Πετεινού και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού για τρίτη φορά στην ιστορία του!

Σε ένα φοβερό ματς που είχατε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά από το Sportsaddict.gr η πρώτη φάση ανήκε στον Άρη Αβάτου με τον Θεολόγου από καλή θέση εντός περιοχής μετά από κόρνερ του Τσάπαρη να μην βρίσκει στόχο, με την ομάδα του Αβάτου να έχει νέα μεγάλη στιγμή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσάπαρη με τον Κοτσάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Άρης Πετεινού πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Σιδηρόπουλο στο 54′ μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Λάζαρου Παπαδόπουλου όμως ο Βαφειάδης στο 71 ισοφάρισε το ματς μετά από φάση διαρκείας, με το τρομερό σουτ του Γκιορτζίνη να σταματά στο αριστερό δοκάρι τον Κοτόπουλο να παίρνει το ριμπάουντ η προσπάθεια του να απομακρύνεται από αμυντικό στρώθηκε στον Βαφειάδη που με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 79′ η ομάδα του Πετεινού έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω απευθείας κόκκινης του Αλή Ερτουρούλ με το “χρυσό” γκολ που έκρινε την συνάντηση να σημειώνεται στο 96′ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Δημήτρη Βαφειάδη που έκρινε και την συνάντηση και οδήγησε τον Άρη Αβάτου σε μια μεγάλη πρόκριση εκεί οπού θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την 3η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Κτίστης με βοηθούς τους Αχιλλέα Τόσκα και Στράτο Σάββογλου, ενώ τέταρτος ήταν ο Σεζέρ Φεράτογλου

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης – Στρ. Κυρανούδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Τυριάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Τσέκος(91′ λ.τρ. Νικολαίδης), Τσαγαλάς(71′ λ.τρ. Γιαννακός), Αλή Ερτουρούλ, Μελισσόπουλος(50′ λ.τρ. Σιδηρόπουλος)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Φούντας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Βασιλάκης(58′ Γκιορτζίνης), Τσάπαρης(97′ Καρυπίδης), Κουτσούμπας, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης(70′ Κοτόπουλος), Βαφειάδης(97′ Παπαχρήστου), Θεολόγου(46′ λ.τρ. Χασάν Ογλού Σ.)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ SPORTSADDICT.GR ΕΔΩ

Share it