Search

Μία πρόκριση στην προεθνική ομάδα και δυο μετάλλια για το ΝΟΑ στην Θεσσαλονίκη

Με μια πρόκριση στην προεθνική ομάδα και δυο  μετάλλια επέστρεψε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας όπου συμμετείχε με τέσσερις  αθλητές και αθλήτριες το οποίο  διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας  από 1 έως 4  Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στα optimist ήταν οι Γιαννακίδης Γρηγόρης, Παναγιώτης Σωτηριάδης και Παναγιώτης Χαλιλίδης. Ο Γρηγόρης Γιαννακίδης με την 11η θέση που κατέλαβε ανάμεσα σε 86 αθλητές εξασφάλισε την συμμετοχή του στην προεθνική ομάδα optimist και στον αγώνα πρόκρισης εθνικής ομάδας που θα διεξαχθεί 8-12 Μαίου  στην Ελευσίνα. Οι Αθλητές Παναγιώτης Σωτηριάδης και Παναγιώτης Χαλιλίδης κατέλαβαν την 70η και 72η θέση αντίστοιχα στον πρώτο τους μόλις αγώνα.

Στα ILCA 4 η Δέσποινα Γιαννακίδου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο  στην κατηγορία κορίτσια U16 και το χάλκινο μετάλλιο και την 3η Θέση Γενικής .

Συγχαρητήρια σε όλους αθλητές  στον προπονητή της ομάδας και υπεύθυνο της αποστολής Μιχάλη Μιχαηλίδη και στους γονείς συνοδούς και ενθέρμους υποστηρικτές.

Share it