Search

Κύπελλο Ανδρών: Υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά ο Άθλος – Πρόγραμμα και διαιτητές

Ώρα προημιτελικών για το Κύπελλο των ανδρών, το Final-4 του οποίου θα διεξαχθεί στη Λάρισα το διάστημα 29-31 Μαρτίου 2024.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Μαρτίου, με τον Άθλο Ορεστιάδας να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 19:00. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός των Εβριτών, Κρίστιαν Τσιτιγκόϊ στις δηλώσεις του για τον αυριανό προημιτελικό μάλιστα δεν απέκλεισε κανένα αποτέλεσμα και προσκάλεσε τους φιλάθλους της Ορεστιάδας να έρθουν στο γήπεδο να στηρίξουν τον Άθλο στην προσπάθειά για την… πρόκριση: «Προετοιμαζόμαστε για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, προερχόμαστε από δύο καλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και η ομάδα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη. Παραμένουμε στον στόχο που θέσαμε εξ αρχής, τη διεκδίκηση της εξόδου στην Ευρώπη, αλλά μπροστά μας έχουμε τώρα την πρόκληση του Κυπέλλου. Με τον ΠΑΟΚ, φέτος έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια και η μια ομάδα γνωρίζει καλά την άλλη. Πάμε να παίξουμε δυνατά, με καρδιά και να διασκεδάσουμε το αυριανό παιχνίδι, καθώς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω ο κόσμος της Ορεστιάδας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας για πρόκριση και να παρακολουθήσει ένα όμορφο παιχνίδια. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα αγωνιστούμε με πάθος και γιατί όχι, να κάνουμε την έκπληξη. Άλλωστε σε ένα ματς «νοκ άουτ», μπορούν να συμβούν τα πάντα και ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα’ ναι το αποτέλεσμα…».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλένκοσκι δήλωσε: «Μαζί με το Σούπερ Καπ αυτό το ματς είναι ίσως τα πιο σημαντικά που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν γιατί κρίνεται μια πρόκριση στο Final-4 και θέλουμε να υπερασπιστούμε ξανά τον τίτλο μας. Θεωρώ οτι είμαστε έτοιμοι και παίζουμε φέτος για δεύτερη φορά στην έδρα του Άθλου… Την προηγούμενη είχαμε την ατυχία με τον τραυματισμό του Μπραμ, αλλά νικήσαμε ενώ έχουμε παίξει άλλα δύο ματς στην Θεσσαλονίκη. Στο Λιγκ Καπ νικήσαμε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά στο ματς του Β’ γύρου ο Άθλος έπαιξε εξαιρετικά και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί από την αρχή για να πάρουμε την πρόκριση».

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των προημιτελικών:

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο Παραλίας, 18.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεράνιος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Αρμακόλλα.

Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» Ερμούπολη, 18.00: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Μισιάκα.

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 19.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Νικάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατσιάρας, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Ταλάρου.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα, 19.00: Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Share it