Search

Στα play off της Β’ Εθνικής Β. Ελλάδας προκρίθηκε ο Φάρος-Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Ένα από τα πιο αμφίρροπα και συγκλονιστικά πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής στο πινγκ πονγκ των τελευταίων ετών έλαβε τέλος, με τις ομάδες του Εθνικού και του Φάρου Αλεξανδρούπολης να είναι ικανοποιημένες από τα τελικά αποτελέσματα.

Στην Αλεξανδρούπολη λοιπόν, βρέθηκαν και οι 8 ομάδες του πρωταθλήματος, δόθηκαν επικές μάχες και όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Αγωνιζόμενοι μόνο με παιδιά του συλλόγου η ομάδα του Φάρου κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδο της στα play off του πρωταθλήματος και συγχρόνως εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία ενώ η ομάδα του Εθνικού θα διεκδικήσει την επικείμενη παραμονή της στα play out στις 30-31 Μαρτίου.

Ο αρχηγός του Α.Σ. Φάρου Αλεξανδρούπολης Νικηφόρος Μύρος, ο απόλυτα συγκεντρωμένος και ουσιαστικός Μάριος Δελακης και ο “φοιτητής” αλλά πάντα επικίνδυνος Νίκος Μαρασλής κατάφεραν να καλύψουν το κενό της απουσίας του βασικότατου Γιώργου Κάλλια και να κάνουν το αδύνατο δυνατό πετυχαίνοντας 2 νίκες κόντρα σε αξιόλογες ομάδες και να πάρουν το εισιτήριο για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος στα play off.

Η ηλικιακά μικρότερη ομάδα του Εθνικού, αφού πέτυχε μια σπουδαία νίκη λίγο έλειψε να κάνει και αυτή το θαύμα της αλλά λίγο η ατυχία και η απειρία στις κρίσιμες στιγμές στοίχησαν την απευθείας παραμονή. Οι Λεωνίδας Ζαριφειδης, Φανης Μήτκας, Χρήστος Αϊβάζης, Ραφαηλ Νούλας αλλά και ο πρωτοεμφανιζόμενος Δημήτρης Κουρτίδης γέμισαν εμπειρίες και δυσκόλεψαν όλους τους αντιπάλους και δήλωσαν έτοιμοι να διεκδικήσουν την παραμονή τους στα play out.

Το προπονητικό τιμ απαρτιζόμενο από τους Τελόπουλο, Τσίμα & Νικολακάκη δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο και έτοιμο εν όψει του μεγάλου Πανελλήνιου Τουρνουά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη!

Share it