Search

Photos: Έπιασε πεντάρι νικών με ανατρεπτική νίκη επί της Επανομής ο Άρης Πετεινού!

Την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης Πετεινού που κέρδισε μετά από ένα συναρπαστικό ματς την Αναγέννηση Επανομής με 3-2 στα πλαίσια της 25ης στροφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη έφτασε στη νίκη με φοβερή ανατροπή σκοράροντας τρία γκολ μέσα σε ένα οχτάλεπτο και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 65′ λεπτά ενώ είχε και χαμένο πέναλτι, με το μυαλό όλων στο στρατόπεδο των “κιτρινόμαυρων” να είναι στο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου στο Κουτσό την Τετάρτη 6 Μαρίου, ματς που θα δείτε ζωντανά μέσα από το Sportsaddict.gr

Το ματς με αμφότερες τις ομάδες να βγάζουν διάθεση να παίξουν επιθετικά, με τους “κιτρινόμαυρους” να κερδίζουν πέναλτι στο 21′ σε ανατροπή του Τυριάκη εντός περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Χριστοφορίδης που είδε τον Θαναηλάκη να πέφτει σωστά και να κρατά το μηδέν. Όπως έκανε και ένα λεπτό αργότερο στο δυνατό σουτ του Στριγκώνη που έδιωξε σε κόρνερ

Στο 25′ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν όταν ο Κιλιντάρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα που έφερε ως αποτέλεσμα την αναγκαστική αλλαγή του Τυριάκη.

Παρότι με παίκτη λιγότερο η ομάδα της Επανομής κατάφερε στο 32′ να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Ιβαντζίκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά θέλοντας να πιέσει για την ισοφάριση έχοντας πολλές ημιτελείς στιγμές προς την εστία, όλα αυτά μέχρι το 72′ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ραφαήλ Μελισσόπουλου ο Τσαγάλας διεκδίκησε την κεφαλιά και με κόντρα αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Και πριν καλά καλά καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έγινε στο 75′ ο Αλή Ερτουρούλ με σουτ έκανε την ολική ανατροπή για το 2-1!

Στο 80′ ήρθε το “κερασάκι’ για την ομάδα του Πετεινού με κεφαλιά του Λάζαρου Παπαδόπουλου που έκανε το 3-1, με το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να μειώσει σε 3-2 με σουτ του Δεληχατζή στο 87′.

Έφτασε τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα ο Άρης Πετεινού που στρέφει την προσοχή στο Κύπελλο και εν συνεχεία στο ματς με τον Αετό στην Βαρβάρα. Η Αναγέννηση Επανομής έμεινε στους 17 και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Αλμπάντη και Παπαδόπουλο Κ. της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος Λ., Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος, Χριστοφορίδης (92′ Μπουρλόγλου), Τυριάκης (30′ λ.τρ. Τσαγάλας), Γιαννακός (58′ Τσέκος), Νικολαΐδης (46′ Μελισσόπουλος), Στριγκώνης (46′ Αλή Ερτουρούλ).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Γ. Μπαλασάς): Θαναηλάκης, Ανδρεαδάκης (63′ Μπαλασάς), Ματθαίου (85′ Φρονιμόπουλος), Νιαζήφογλου, Ιβαντζίκης, Κιλιντάρης, Νταντάμης, Τσακιρίδης (63′ Δεληχατζής), Μεταξάς (82′ Χαμοξαράς), Ζουρνατζάκης (82′ Γάτας), Λιάπης.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it