Search

Στην Ευκαρπία σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Άρη Αβάτου που έπαιξε με αρκετές απουσίες!

Μετά από 8 διαδοχικές νίκες ο Άρης Αβάτου γνώρισε την πρώτη του ήττα μέσα στο 2024 χάνοντας με 3-0 στην Ευκαρπία από τη Νίκη στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες και αλλαγές, λόγω της κούρασης από τα συνεχόμενα ματς αλλά και έχοντας στην άκρη του μυαλού τον ημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη(6/3) με Άρη Πετεινού στο Κουτσό.

Η ομάδα της Ευκαρπίας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 8′ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γουνόπουλο, ενώ στο 31′ ο Ιβανίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς είχε δοκάρι με τον Μαραγκό, όμως στο 84′ ο Μποζίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας της Ευκαρπίας.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης διατηρήθηκε στην 4η θέση με 42 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στην Φελώνη την Χανιώτη. Η ομάδα της Ευκαρπίας έφτασε τους 32 βαθμούς παραμένοντας σε θέση μπαράζ και έχοντας ξεκούραστο τρίποντο με Αγγελοχώρι στρέφει την προσοχή της στο ματς με Επανομή στην Ευκαρπία στις 17 Μαρτίου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ασβεστόπουλος με βοηθούς τους Κονισπολιάτη και Μαυρίδη της ΕΠΣ Κιλκίς.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Καραπατσιάς, Βουτυράς, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Μουτζούρης, Γουνόπουλος, Ιβανίδης, Κώστας, Πανυτσίδης, Ιγνατίου, Μάρτος. Έπαιξαν και οι Μποζίδης, Ιωαννίδης, Ράνδζης, Σίκος και Δημητρίου.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Σοφούλης, Λεωντσάκος, Τενεκές (46′ Σαντοριναίος), Θεοδωρόπουλος (74′ Μπαμπαλής), Γκιορτζίνης (57′ Φούντας), Καραμανίδης (66′ Τσάπαρης), Παπαχρήστου, Καρυπίδης, Κοντογιαννίδης (57′ Κοτόπουλος), Θεολόγου, Μαραγκός.

Share it