Search

Ορέστης Ορεστιάδας: Είχε τις ευκαιρίες, του έλλειψε το γκολ στην Βέροια

Την ήττα με 1-0 στην Βέροια γνώρισε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Ορέστης Ορεστιάδας. 

Η ομάδα του Έβρου, παρ’ όλο που παρουσιάστηκε με τέσσερις απουσίες ήταν άκρως ανταγωνιστική.

Μόλις στο 4′ ο Ορέστης είχε δύο καλές ευκαιρίες, την μία μετά την άλλη. Μετά από ωραίο γύρισμα ο Οτέμπερης σούταρε στην κίνηση με τον τερματοφύλακα της Βέροιας να αποκρούει με δυσκολία στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης και μετά από άτσαλο διώξιμο ο Οτέμπερης σούταρε στην κίνηση με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 19′ η ομάδα της Βέροιας ευτύχησε να προηγηθεί μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Τζημογιάννη. Στο 20′ ο Άγγος σούταρε με την μπάλα να φεύγει πλάγια από την εστία. Στο 45′ δυνατή κεφαλιά του Πασχαλίδη η μπάλα καταλήγει άουτ.

Στο 83′ σουτ του Πασχαλίδη μέσα από την περιοχή ο τερματοφύλακας της Βέροιας απομάκρυνε με δυσκολία. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στην ομάδα της Βέροιας με τον Ναθαναηλίδη να αποκρούει το τετ-α-τετ και να στέλνει τη μπάλα κόρνερ στο 88′.

Το τέλος της αγωνιστικής βρίσκει τον Ορέστη στην 8η θέση με 39 βαθμούς. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση εντός έδρας στις 10 Μαρτίου στις 15:00 κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης.

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Ναθαναηλίδης, Γκιντίδης (65′ Δημητριάδης), Πεταλωτής, Dorian, Τσιεγγελίδης, Άγγος (55′ Ασπιώτης), Σταματόπουλος, Οτέμπερης, Αντωνόπουλος (65′ Κούρτογλου), Σπυρόπουλος (55′ Τηλέγραφος), Πασχαλίδης.

Share it