Search

Μοιρασιά στην Χρυσούπολη στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης μεταξύ Νέστου και Πανθρακικού!

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι του Νέστου με τον Πανθρακικό στην Χρυσούπολη στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής σε ένα αρκετά αμφίρροπο ματς, με τους Θρακιώτες να διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι στις καθυστερήσεις

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5′ πήρε κεφάλι στο σκορ με σουτ του Ιβάν Σίλβα, με την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά να πιέζει ψάχνοντας την ισοφάριση κάτι που βρήκε στο 25′ με σκόρερ τον ξανθιώτη επιθετικό Αντώνη Ράνο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νέστου είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Οκάν Σουλεϊμάν στο 70΄με τον Παϊτέρη να κάνει μεγάλη επέμβαση, ενώ η αποβολή του Γιώργου Μαραντά από τον πάγκο προκάλεσε εκνευρισμό στην ομάδα της Κομοτηνής που διαμαρτυρήθηκε στο 90′ σε διεκδίκηση εντός περιοχής του γκολκίπερ Μούτσα με τον Ιβάν Σίλβα με τον ρέφερι από την Ημαθία να δείχνει συνέχεια στο ματς.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε στην τρίτη θέση με 56 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στο ΔΑΚ με την πρωτοπόρο Καβάλα. Η ομάδα του Νέστου διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση με 61 βαθμούς στο +5 από τους “πράσινους” αλλά και στο -9 από την πρωτοπόρο Καβάλα και την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται στη Μηχανιώνα με Ποσειδώνα

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μαυρίδης με βοηθούς τους Σαμαρά και Μητρόπουλο της ΕΠΣ Ημαθίας

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Ν. Κεχαγιάς): Μουτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Κασμεριδης, Κουκολης, Νυφταρι, Τανζου, Γκατζολαρι, Ράνος, Ορφανίδης (55′ Οκαν), Μπαρετας (55΄Φραγκος)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γ. Μαραντάς): Παϊτέρης, Πεχλιβανόπουλος, Καλογρανάς, Ιβάν Σίλβα, Σαπνάρας, Λαρέα, Βάσκος, Γκουτσίδης, Ρουμπιές, Χιντζίδης (60′ Καψάσκης), Μπρούνο Χαλκιαδάκης (85′ Παχούμης)

Photo Credits: Εφημερίδα Πρωϊνή

Share it