Search

Photos: Με λαμπρότητα και πλήθος βραβεύσεων τίμησε το ένδοξο παρελθόν της η Ελπίδα Γενισέας!

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ελπίδας Γενισέας καθώς ο σύλλογος διοργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που στο προσκήνιο ήταν το παρελθόν της ομάδας με τους ιθύνοντες του συλλόγου να τιμούν την ιστορία τους κάνοντας πάνω από 90 βραβεύσεις σε ανθρώπους που προσέφερα από διάφορα πόστα στο ιστορικό σωματείο.

Η κοπή της πίτας της είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα κάτι για το οποίο φρόντισε η Διοίκηση του Θόδωρου Γκασιμπαγιαζίδη βραβεύοντας περίπου 96 άτομα σε μια αίθουσα κατάμεστη με το παρών να δίνει το παρελθόν το παρών αλλά και το μέλλον του συλλόγου!

Ανθρώπους που πρόσφεραν στον Σύλλογο στην διάρκεια της παρουσίας του, από το 1952, στα ερασιτεχνικά κι όχι μόνο, δρώμενα της ευρύτερης περιοχής είτε αυτά ήταν Β52, είτε σαν Ελπίδες και γενικότερα ανθρώπους που προσέφεραν σε κάθε προσπάθεια που γινόταν στη Γενισέα.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας της Γενισέας, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής που έκανε καριέρα και επαγγελματικά σε ΑΟΞ και Ολυμπιακό, Νίκος Κριεζής που είναι και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου, ενώ χαιρετισμό έκαναν εκπροσωπώντας την Περιφέρεια η Μαρίνα Παυλίδου και η Αντιπεριφερειάρχης, Βάσω Παυλακάκη.

Ξεχωριστές βραβεύσεις έγιναν στον Δήμαρχο Αβδήρων, Γιώργο Τσιτιρίδη για την στήριξη του στον σύλλογο και στο Δημοτικό Συμβούλιο στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου, Βλαδίμηρου Γκασιμπαγιαζίδη οι οποίοι παρέλαβαν και φανέλες με τα ονόματα τους, μάλιστα στον Αντιδήμαρχο ήταν ξεχωριστή καθώς την έκανε ο ανιψιός του Πέτρος.

Στο κυρίως πιάτο τα μέλη της Διοίκησης του συλλόγου, Θεόδωρος Γκασιμπαγιαζίδης, Βασίλης Διαφωνίδης, Γιώργος Σαρηπανίδης, Τάσος Καλιανίδης και Ασήμ Χατζητερζόγλου απένειμαν τιμητικές πλακέτες σε παλιούς Προέδρους, προπονητές και βετεράνους ποδοσφαιριστές που τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια την ιστορική φανέλα της Γενισέας.

Αν μη τι άλλο όμορφες συγκινητικές στιγμές παρουσία του παρόντος, σύσσωμη η ανδρική ομάδα με τον προπονητή Κώστα Τερζανίδη αλλά και του μέλλοντος της ομάδας με παιδιά της Ακαδημίας τόσο των μικρών αγοριών όσο και των κοριτσιών να δίνουν βροντερό παρών και να φωνάζουν πως η Ελπίδα έχει σπουδαίο παρελθόν αλλά έχει και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it