Search

Πρώτη ήττα σε χορταστική αναμέτρηση με Ημαθία για τους Δικηγόρους της Ξάνθης!

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας η ομάδα του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, ειδικότερα στο δεύτερο μέρος, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-4 από την αντίστοιχη ομάδα της Ημαθίας.

Στην βροχερή Λευκόπετρα οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 19′ και με τον Κοντάκο πήραν κεφάλι στο σκορ, οι ξανθιώτες ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαραλαμπίδη κάνοντας το 1-1 στπ 24′ με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν εκ νέου να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν στο 37′ ο Συραγγός απέκρουσε πέναλτι του Κοντάκου με τον Μάρτο να παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά να κάνει το 1-2.

Στο 44′ οι ξανθιώτες ισοφάρισαν εκ νέου με ωραίο τελείωμα του Κυρπόγλου για το 2-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα της Ημαθίας πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 57′ με τον Τόσιο που σκόραρε ξανά στο 65′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Ξάνθης εκ νέου εντός έδρας με την Κοζάνη, που γνώρισε την ήττα από την Θεσσαλονίκη στο έτερο ματς του ομίλου. Μετά το τέλος του αγώνα οι ξανθιώτες έκαναν τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα της πόλης στους φιλοξενούμενους τους που τους ευχαρίστησαν για την άψογη φιλοξενία.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τσίκας με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Γκώγο.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΞΑΝΘΗΣ(Δ. Καρύδης): Συράγγος, Ντουμπάν, Κέλλης, Εμμανουηλίδης, Θεοδωρίδης, Καπζά, Κυρπόγλου, Μαλάκης, Χαραλαμπίδης, Πυλαρινός, Ξυνίδης. Έπαιξαν και οι: Κυριακίδης, Δάρας, Ναθαναηλίδης, Καρανάσιος, Παυλίδης

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣ: Οικονόμου, Παπαγιάννης, Πατετσίνης Ε., Παπαμανώλης, Τσιλιγιάννης, Χατζημιχαηλίδης, Κοντάκος, Μάρτος, Τόσιος, Λιάπης. Έπαιξαν και οι: Νικολαίδης, Πατετσίνης Α., Χαραμίδης, Καραγιώργος

Share it