Search

ΕΠΣ Έβρου: Το photostory από τον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Ορέστη

Ο Ορέστης Ορεστιάδας ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου επικρατώντας 2-1 με ανατροπή της Αλεξανδρούπολης FC, αποκτώντας έτσι προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, ενόψει του επαναληπτικού στις 20 Μαρτίου στο ΔΑΚ Ορεστιάδας. 

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης άνοιξε το σκορ χάρη σε τέρμα του Κώστα Πατσιώρα με πέναλτι στο 40′, η υπόδειξη του οποίου προκάλεσε αντιδράσεις από πλευράς του Ορέστη, όπως και το γκολ που σημείωσε η ομάδα της Ορεστιάδας με τον Πασχαλίδη δύο λεπτά αργότερα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο β’ μέρος ένας πρώην παίκτης της Αλεξανδρούπολης, ο Χρήστος Πεταλωτής με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Οτέμπερη, ισοφάρισε σε 1-1 στο 69′ για τον Ορέστη, ενώ ο Παύλος Λογαράς στο 89′ με προβολή και πάλι μετά από φάουλ του Οτέμπερη, διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Μετά το γκολ που σημείωσε, ο Λοαγαράς αποβλήθηκε αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή Σταφυλά.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Νίκος Ουσταμπασίδης συνάντησε την πρώην του ομάδα, αλλά και η πρώτη φορά που βρέθηκε απέναντι στον  πρώην ποδοσφαιριστή του Γιάννη Δοδουγιδένη, προπονητή πλέον της Αλεξανδρούπολης.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Αλεξανδρούπολη FC (Γιάννης Δορουγιδένης): Παπαδόπουλος Κ., Ακρίβος, Φραγγουλίδης, Σωτηράκης, Παπαγεωργίου, Πατσιώρας Α., Τζελέπης, Μουρατίδης, Γκαβανόζης, Πατσιώρας Κ., Κυριζάκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Καμπουρούδης, Καρακασίδης, Δεδελούδης, Σεντεμέντες

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης, Πεταλωτής, Λιάνας (18′ Dorian), Τσιεγγελίδης, Λογαράς, Οτέμπερης, Σταματόπουλος, Αντωνόπουλος (45′ Σπυρόπουλος 89′ Ασπιώτης), Κούρτογλου (45′ Ανδρεάδης), Πασχαλίδης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς, μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Share it