Search

Υποψήφιος να κληθεί ξανά στην εθνική Ρωσίας ο Γιούρι Λοντίγκιν!

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της εθνικής Ρωσίας, Βιτάλι Καφάνοβ τόνισε πως θα μιλήσει με τον Γιούρι Λοντίγκιν του Παναθηναϊκού, αφού είναι από τους υποψήφιους για να κληθούν στην εθνική Ρωσίας.

«Δυστυχώς ο Νικίτα Κχαΐκιν δεν έχει ακόμη επανέλθει εντελώς από τον τραυματισμό του. Ελπίζω να τον δούμε στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια. Αν εμείς μιλήσουμε για υποψήφιους για την εθνική ομάδα της Ρωσίας, πρόκειται να επικοινωνήσω με τον Γιούρι Λοντίγκιν, που επιτέλους ξεκίνησε να αγωνίζεται. Ελπίζω να συνεχίσει να παίζει και είναι ένας υποψήφιος για να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας μας» είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «Metaratings.ru».

Η Ρωσία θα παίξει δύο φιλικά παιχνίδια στην διακοπή του Μαρτίου αντιμετωπίζοντας αρχικά την Σερβία στις 21 του μήνα κι έπειτα την Παραγουάη στις 25 του μήνα. Ο Γιούρι Λοντίγκιν φέτος έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές κρατώντας οκτώ φορές ανέπαφη την εστία του. Να υπενθυμίσουμε πως έχει αγωνιστεί συνολικά 11 φορές με την εθνική ομάδα της Ρωσίας, με τελευταία σ’ ένα φιλικό παιχνίδι με την Τσεχία την 1η Ιουνίου του 2016.

Share it