Search

Photos: Ψυχωμένος Άρης Αβάτου έπαιξε και για τον άτυχο Ψεμματά και κέρδισε τον Απόλλωνα Παραλιμνίoυ κάνοντας το 8/8

Σε ένα παιχνίδι που ανεξαρτήτως του αποτελέσματος άπαντες θα ήθελαν να ξεχάσουν λόγω του σοβαρού τραυματισμού των Δημήτρη Γκάρα και Γιώργου Ψεμματά στην άτυχη φάση του 11′ με αμφότερους τους παίκτες να φεύγουν με ασθενοφόρο από το γήπεδο για το Νοσοκομείο Ξάνθης οπού και έγινε εισαγωγή τους, με ευχάριστα ευτυχώς νέα με τους δύο πρώην παίκτες των Ακαδημιών του ΑΟΞ να μένουν μέσα για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Πιο συγκεκριμένα στο 11′ σε λεπτό σε ένα βαθύ γέμισμα ο Γιώργος Ψεμματάς βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας προσπαθώντας με κεφαλιά να προλάβει την έξοδο του Δημήτρη Γκάρα που και αυτός προσπάθησε με κεφαλιά να κόψει, όμως ο παίκτης του Άρη βρήκε την μπάλα και τους δύο να συγκρούονται σφοδρά κεφάλι με κεφάλι. Οι δύο παίκτες βρέθηκαν στο έδαφος, παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και τελικά ήρθε ασθενοφόρο στο γήπεδο για να πάει τους άτυχους παίκτες στο Νοσοκομείο. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη αιμόφυρτος μετά το χτύπημα στο κεφάλι ανησύχησε περισσότερο τους φιλάθλους σε ένα συμβάν που κράτησε περισσότερη από είκοσι λεπτά. Με τον παίκτη του Άρη Αβάτου σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα να έχει κάταγμα στην κάτω γνάθο ενώ ο κίπερ του Απόλλωνα αποχώρησε με διάσειση

Μοιραία το αγωνιστικό κομμάτι επηρεάστηκε καθώς η φάση αυτή από το 11′ όταν και έγινε διήρκησε μέχρι το 34′, όταν και επιστρέψαμε σε ροή αγώνα, οπού είχαμε και αλλαγή των αριθμητικών ισορροπιών καθώς όπως ενημέρωση ο ρέφερι τους δύο αρχηγούς ο κίπερ του Απόλλωνα δέχθηκε απευθείας κόκκινη μια και ο Ψεμματάς βρήκε την μπάλα και η επόμενη κίνηση του θα ήταν να σκοράρει.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες πάντως φάνηκαν απόλυτα επηρεασμένες με ελάχιστες φάσεις, ενώ η ομάδα του Άρη είχε την ατυχία να δει να αποχωρεί με ενοχλήσεις ο Σιμάρ Χασάνογλου που μπήκε νωρίτερα ως αλλαγή και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 5′ λεπτό των καθυστερήσεων, μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του ημιχρόνου η κεφαλιά του Κουτσούμπα στο 23′ λεπτό των καθυστερήσεων που μπλόκαρε σταθερά ο Γκαϊδατζάκης.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Άρη μπήκαν αποφασισμένοι θέλοντας να παίξουν και για τον Γιώργο Ψεμματά, και από τα πρώτα λεπτά πίεσαν ψηλά, απείλησαν στο 47′ με τον Αναγνωστόπουλο και τελικά στο 54′ μετά από σέντρα του Λεωντσάκου ο Βασιλάκης με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο 70′ οι ξανθιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Ιορδάνης Γκιορτζίνης με ωραία προσπάθεια και τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, ένα τέρμα που αφιέρωσε στον πρώην συμπαίκτη του στην Βιστωνίδα Πάρη Κοτόπουλο που ήταν στο γήπεδο με τις πατερίτσες καθώς βρίσκεται σε αποθεραπεία από την εγχείριση χιαστού.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Άρη μια γροθιά όλους μαζί να πανηγυρίζουν την 8η σερί νίκη τους, όλες μέσα στο 2024, που μάλιστα έδωσε την ευκαιρία να κάνει ένα από τα πλέον αποφασιστικά βήματα για την μάχη της παραμονής σκαρφαλώνοντας μάλιστα στην 4η θέση(δείτε ΕΔΩ). Επόμενο ματς για τους ξανθιώτες που έφτασαν τους 24 βαθμούς με τη Νίκη στην Ευκαρπία.

Έμεινε στους 31 ο Απόλλωνας Παραλιμνίου που θα έχει ξεκούραστο τρίποντο την επόμενη αγωνιστική με άπαντες στο στρατόπεδο των Σερραίων να έχονυ στο μυαλό τους το ματς με την Αναγέννηση στην Επανομή στις 9 Μαρτίου

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αθανάσιος Λάπατας (ΕΠΣ Θράκης) με βοηθούς τους Γεωργαντέλη και Δεδονάκη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Φούντας (81′ Καραμανίδης), Ψεμματάς (34′ λ.τρ. Χασάνογλου 45+5′ λ. τρ. Τσάπαρης), Αναγνωστόπουλος (81′ Κοτόπουλος), Κοντογιαννίδης (46′ Γκιορτζίνης), Βαφειάδης, Θεολόγου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Γκιόκας): Γκάρας, Κιουτσεκτσίδης, Κουτζαβασίλης, Ζαβερδας (34′ Γκαϊδατζάκης), Σκαπης (34′ Ελέζι), Ταράσης, Καρυοφύλλης, Κατσαμάγκας (86′ Μπόμπορας), Νομικός (66′ Γιαννόπουλος), Μπόμποτας, Ζήση (83′ Καλουπτσής).

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it