Search

Εντός έδρας ήττα από την Καβάλα για τον Ορέστη Ορεστιάδας

Την ήττα με 2-0 στην έδρα του από τον ΑΟ Καβάλας γνώρισε ο Ορέστης Ορεστιάδας. Αυτή ήταν μόλις η 2η ήττα στην Ορεστιάδα φέτος για τον Ορέστη. 

Ο αγώνας δεν είχε πολλές ευκαιρίες, καθώς κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα κάτι που δεν βοήθησε να ανέβει ο ρυθμός.

Στο 15΄μετά από γύρισμα από τα δεξιά έτι όπως εκδήλωνε επίθεση ο ΑΟΚ, ο Παπαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 37′ ο Λογαράς είχε ένα σουτ από μακριά με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορέστης πίεσε για την ισοφάριση και παρότι πλησίαζε με περισσότερη ευκολία την αντίπαλη περιοχή δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 87΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τζελίδης έκανε το 0-2 για την ομάδα της Καβάλας που ήταν και το τελικό σκορ.

Με το πέρας της αγωνιστικής ο Ορέστης βρίσκεται στην 7η θέση με 39 βαθμούς. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στην Αλεξανδρούπολη όταν και θα αντιμετωπίσει την Αλεξανδρούπολη FC με ώρα έναρξης στις 15:30 για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Συνθέσεις:

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Ναθαναηλίδης, Λιάνας, Dorian, Πεταλωτής, Γκιντίδης, Λογαράς, Οτέμπερης, Σταματόπουλος, Ανδρεάδης, Πασχαλίδης.

ΑΟ Καβάλας (Τίμος Καβακάς): Αστράς, Καζαντζίδης, Δαλιανόπουλος, Μέτσε, Σμίλτος, Περδίκης, Καρακώστας, Λαγός, Γκέκας, Παπαδόπουλος, Σαμπανίδης.

Share it