Search

Photos: Με λαμπρότητα, 22 βραβεύσεις παρουσία Μπαλτάκου και υψηλών προσκεκλημένων η κοπή βασιλόπιτας της ΕΠΣ Θράκης!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου, του πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Βασίλη Γκαγκάτση και πλήθος εκλεκτών καλεσμένων πραγματοποιήθηκε μετά από χρόνια περιορισμών και αδράνειας λόγω υγειονομικών περιορισμών η Εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Το παρών έδωσαν Προέδροι και εκπρόσωποι των ΕΠΣ Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Κιλκίς, Χαλκιδικής ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλους, ο πρώην Γενικός Αρχηγός και βετεράνος της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά το τελευταίο χρόνο στην Κομοτηνή, οι Βουλευτές Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, Οζγκιούρ Φερχάτ, Ιλχάν Αχμέτ, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Κομοτηνής Πέτρος Ζωγράφος Πέτρος, ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ιωάννου, ο δήμαρχος Ιάσμου κ. Ιμάμ Τζανέρ. Ενώ το παρών έδωσε και πλήθος παραγόντων, παικτών και διαιτητών της Ένωσης.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, που παρουσίασαν με εξαιρετική επιτυχία οι Βασίλης Στοάκης και Άννα Ευαγόρου, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 14χρονου Θάνου Κοτσίδη που «ταξίδεψε» για τη γειτονιά των Αγγέλων και για αυτό το λόγο άλλωστε δεν υπήρχε ζωντανή μουσική

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος στάθηκε στα οφέλη του αθλητισμού και την Παιδεία που θα πρέπει αν υπάρχει, όπως και στο πόσο σημαντικό για την περιοχή είναι η πρόοδος του Πανθρακικού

Συνολικά έγιναν 22 βραβεύσεις σε ανθρώπους του χώρου με σημαντική προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και φυσικά κυρίως στο τοπικό. Συγκεκριμένα, για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της χώρας αλλά και την υποστήριξη τους στις δράσεις της ΕΠΣ Θράκης τιμήθηκαν οι Παναγιώτης Μπαλτάκος, Βασίλης Γκαγκάτσης και Χρυσόστομος(Μάκης) Γκαγκάτσης, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Πουρλιοτόπουλος.

Παράλληλα η ΕΠΣ ξεκίνησε μία σειρά τιμητικών βραβεύσεων σε ανθρώπους του χώρου που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης αλλά και όλης της χώρας. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Θανάσης Ντίνας, Βλάσης Καζάκης και Χουσεϊν Μουμίν που πρόσφατα κρέμασαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.

Ενώ από παράγοντες τιμήθηκαν οι Γιώργος Λιάγκης(Δόξα Προσκυνητών), Χρήστος Μαυρόπουλος(Ελπίς Σαπών), Μεχμέτ Μεχμέτ(Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου), Βασίλης Τοπαλίδης(Πόντος Κομοτηνής), Κωνσταντίνος Τσιμπούκας(Δόξα Γρατινής) και Μουσταφά Χουσείν(Ελπίδες Κομοτηνής) για την προσφορά τους στους συλλόγους τους και συνολικά στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης.

Ενώ από το χώρο της διαιτησίας τιμήθηκαν οι Λάζαρος Ασμανίδης, Παναγιώτης Γαντζίδης αλλά και ο διεθνής διαιτητές Στέφανος Κουμπαράκης που επέστρεψε στην Κομοτηνή απ’ όπου ξεκίνησε και μπήκε στον χώρο της διαιτησίας.

Τέλος πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις ομάδων και αθλητών που διακρίθηκαν τη σεζόν 2022/23 και  πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν η Πρωταθλήτρια Α΄ ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου,  η Πρωταθλήτρια Β΄ ΕΠΣ Θράκης, Δύναμη Αμαράντων, ο Κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης, Πανθρακικός

Έχει καθιερωθεί το βραβείο Fair Play να δίνεται στην ομάδα με την καλύτερη συμπεριφορά εντός αγωνιστικού χώρου και αυτήν που δεν θα δεχθεί καμία κόκκινη κάρτα σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Έτσι λοιπόν, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης χωρίς να δεχθεί κόκκινη κάρτα.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ΕΠΣ Θράκης είναι ο τομέας της Ανάπτυξης. Έτσι λοιπόν βραβεύτηκε η Πρωταθλήτρια Κ14 της ΕΠΣ Θράκης, η οποία μετέπειτα κατέκτησε μάλιστα και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και δεν είναι άλλη από την ομάδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Τιμήθηκαν επίσης ο πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Θράκης, Κώστας Τρούπκος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, ο οποίος ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, σημειώνοντας συνολικά 23 τέρματα. Και ο πρώτος σκόρερ της Β΄ ΕΠΣ Θράκης που ήταν ο Ακίν Τσερκέζ του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ο οποίος σημείωσε συνολικά 36 τέρματα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση που έκανε το μέλος της Ένωσης, Παναγιώτης Τσολάκης, των σωματείων για δώρα και συγκεκριμένα 100 ευρώ κέρδισαν ΠΑΟ Κοσμίου και Ατσάλι Αρχοντικών ενώ μία διαιτησία δώρο κέρδισαν Αναγέννηση Παγουρίων και Ηρακλής Νέας Καλλίστης. Οι ακαδημίες που κέρδισαν από 5 μπάλες ήταν του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή Νέας Καλλίστης.

Στο φινάλε της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκος έδωσε το δικό του δώρο στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, Δαμιανό Γαβριηλίδη και τον ευχαρίστησε για την πολύ όμορφη βραδιά.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it