Search

Photos: Παιχνίδια με γκολ, θέαμα και ωραία μηνύματα μεταξύ Μικτών Ξάνθης και Θράκης!

Δύο όμορφα παιχνίδια έγιναν στο γήπεδο της Γενισέας μεταξύ των ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Θράκης, με την μικτή ομάδα της Θράκης να κερδίζει το παιχνίδι των Κ14 με 3-2 ενώ στα Κ16 η ομάδα της Ξάνθης ήταν κυρίαρχη και νίκησε με 2-0 στα πλαίσια της 5ης στροφής των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών.

Ματσάρα με 5 γκολ και πρώτη νίκη για τους πιτσιρικάδες της ΕΠΣ Θράκης!

Ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος έγινε στην κατηγορία των Παίδων, με την ομάδα του Κώστα Γεμενετζή με buzzer beater στο φινάλε να φτάνει στην πρώτη νίκη. Μόλις στο 9′ η ομάδα της Ροδόπης πήρε κεφάλι στο σκορ με ένα φοβερό γκολ του Κενανίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο που ξεγέλασε και τον κίπερ των ξανθιωτών.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και αφού απείλησε με σουτ του Καμίλη ο νεαρός φορ ανετράπη εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πετρόπουλος για το 1-1. Στο 33′ η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης πήρε εκ νέου το προβάδισμα με διπλή προσπάθεια του Τόλια. Στο 64′ η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να βρει εκ νέου γκολ ισοφάρισης με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Καμίλη για το 2-2. Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισαν πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή με τον Κραβαρίτη να σκοράρει για το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη οι πιτσιρικάδες της ΕΠΣ Θράκης ανέβηκαν στην τρίτη θέση πιάνοντας στους 3 βαθμούς τους ξανθιώτες και την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν στην Καβάλα, ενώ η ομάδα της Ξάνθης θα παίξει στην έδρα της πρωτοπόρου ομάδας του ομίλου αυτής του Έβρου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μαδένης με βοηθούς τους Κιουταχίδη και Λυγγερίδη της ΕΠΣ Σερρών

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Απ. Κουτρουλός): Τερζίδης, Καλυβιώτης, Ραχήμ, Πούλιος, Μπιμπέρ, Ιμάμ Εφένδη(59′ Κεχαγιά), Πετρόπουλος(52′ Καραμανάβης), Βαμβακίδης, Δρόσος Μ.(41′ Κοτζακελίνης Κ.), Διαμαντής(72′ Παπαβασιλείου), Καμίλης

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Κ. Γεμενετζής): Βοσνίδης, Λαδόπουλος, Μαχαίρας(77′ Δέλιος), Μισοφτσίδης, Σεμίχ(69′ Γιορκέμ), Δαραλής, Κενανίδης, Τόλιας, Κύρογλου(59′ Μωραίτης), Κραβαρίτης, Ισμαήλ Ατ.(77′ Σελβίς)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Κυρίαρχη στο γήπεδο με υπέροχη κίνηση και αφιέρωση από τους Νέους της ΕΠΣ Ξάνθης!

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης επικράτησε με 2-0 της ΕΠΣ Θράκης και συνεχίζει να ελπίζει για την πρόκριση. Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού προχώρησαν σε μια πολύ όμορφη κίνηση καθώς χάρισαν στην ομάδα της ΕΠΣ Θράκης μια μπλούζα που έγραφε “Θάνο ζεις για πάντα μαζί μας”  αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Θάνο Κοτσίδη που αγωνιζόταν στη μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης.

Στα αγωνιστικά η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης μπήκε εντυπωσιακά και στο 8′ μετά από τρομερό σλάλομ του Χριστοδούλου και ασίστ ο Μπιζάνης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε νωρίς στο σκορ τους ξανθιώτες. Η πίεση της ομάδας της Ξάνθης συνεχίστηκε και στο 15′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο ο Αβραμίδης έκανε κοντρόλ και με φοβερό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Η ομάδα της Ξάνθης είχε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το φινάλε έχοντας σε εντυπωσιακή μέρα τον Αβραμίδη που είχε και δοκάρι στο 78′ μετά από φοβερή ενέργεια και σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο.

Πολύ σημαντική νίκη για τους ξανθιώτες που είναι δεδομένα στην δεύτερη θέση όμως θέλουν νίκη και στο τελευταίο ματς με την ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη για να ελπίζουν σε πρόκριση ως μια από τις καλύτερες δεύτερες. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης θα παίξει στην Καβάλα με την πρωτοπόρο και περασμένη στην επόμενη φάση τοπική Ένωση.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κιουταχίδης με βοηθούς τους Μαδένη και Λυγγερίδη της ΕΠΣ Σερρών

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Απ. Κουτρουλός): Κιουρτίδης, Δροσόπουλος, Μπαλάσης, Κερεμιτσής, Ρίζος(86′ Ντάκος), Μπιζάνης(69′ Μελεμενλής), Μπογιατζόπουλος Αν., Αλεξιάδης(80′ Μπουμπούκης), Δρόσος, Αβραμίδης, Χριστοδούλου

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Κ. Γεμενετζής): Χαμαλίδης(75′ Σαϊρίδης), Καμπούρης, Μπίχτας, Αρχοντίδης, Γκατζούλης(75′ Κουφάκης), Αντωνιάδης(57′ Χασάν), Μουσταφά Τζ.(50′ Γεμενετζής Γ.), Κενανίδης Γερ., Σκουλαρίδης, Ντίνου, Λιάπης(75′ Μητσόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it