Search

Έπιασε κορυφή με μεγάλη νίκη επί της Καβάλας η Κ14 της ΕΠΣ Έβρου! (photos & video)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μεικτών Ομάδων, η Κ14 της ΕΠΣ Έβρου επικράτησε 3-1 της αντίστοιχης ομάδας της Καβάλας. 

Έτσι οι Εβρίτες έφτασαν τους 12 βαθμούς, όσους και η Καβάλα, αλλά υπερτερούν πλέον στην ισοβαθμία και υποδέχονται στην τελευταία στροφή (28/2) την Ξάνθη για να σφραγίσουν την 1η θέση. Υπενθυμίζεται ότι υπό προϋποθέσεις, προκρίνεται και η 2η ομάδα του ομίλου στην επόμενη φάση. 

Το ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Απαλού, ξεκίνησε εξαιρετικά για την ομάδα του Έβρου καθώς μόλις στο 6′ ο Δηλαβερίδης από κοντά θα σκοράρει για το 1-0 μετά από ασίστ του Μπακιρτζή. Η απάντηση από τους Καβαλιώτες ήταν άμεση με τον Αβραμίδη να ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή στο 9′ έπειτα από ασταθή απομάκρυνση των γηπεδούχων. Στο 16′ σουτ του Δηλαβερίδη έφυγε λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά σουτ του πλασέ του Αβραμίδη απέκρουσε ο Φλετούρης. Στο 28′ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τσιτλαΐδης με κεφαλιά θα βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ τον Έβρο με 2-1.

Δέκα λεπτά μετά το ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Κώστας Αλεξόπουλος θα υποχρεωθεί σε αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Ευαγγέλου τραυματίστηκε, με τον Κυρίτση να παίρνει την θέση του για τον Έβρο. Στο 74′ ο Δηλαβερίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα θα «κλειδώσει» τη νίκη για τους Εβρίτες. Ειδικότερα, μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ, η μπάλα θα φτάσει μέσα στην περιοχή, οι αμυντικοί δεν θα απομακρύνουν και ο Δηλαβερίδης με όμορφο σουτ θα σκοράρει ξανά για το τελικό 3-1.

Συνθέσεις:

Έβρος (Κ. Αλεξόπουλος): Φλετούρης, Μπακάλης, Ευαγγέλου (50′ λ.τρ. Κυρίτσης), Γιαννούδης, Τσουκνίδης, Μπαλούτας, Δηλαβερίδης, Τσιτλαΐδης, Μπακιρτζής (61′ Κλειτσιώτης), Τσελιπιώτης, Ουρεϊλίδης (77′ Βενετίδης).

Καβάλα: Σιμάκης, Διαμαντόπουλος, Κουρουξούζ, Κουτρουμάνος, Γαλόπουλος, Καγιασάς, Λαγγάκης, Τσενάι, Μήτρου, Αβραμίδης, Στερνιώτης.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Share it