Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 15η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Συνέχεια στην δράση στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με την διεξαγωγή της 15ης στροφής. Σε μια σεζόν που το SportsAddict θα συνεχίσει να σας προσφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:00.

Με το ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο της Γενισέας μεταξύ του πρωτοπόρου Ηρακλή Ζυγού με τον Ορφέα Ξάνθης να ξεχωρίζει, οι γηπεδούχοι έχουν 35 βαθμούς και θέλουν μετά το διπλό στο Κουτσό ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο απέναντι στον Ορφέα που είναι στους 29 και θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανός στην μάχη του τίτλου. Την ίδια ώρα με νέο προπονητή τον Χρήστο Μαλαδένη ο δεύτερος της βαθμολογίας Παύλος Μελάς έχει δύσκολη έξοδο στο Δροσερό με τον Φίλιππο που θέλει να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του ενώ για την ομάδα του Κουτσού στόχος είναι να μπορέσει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από Ζυγό. Στην Φελώνη η Βιστωνίδα υποδέχεται τον Ατρόμητο Χρύσας με τη νίκη να μοιάζει μονόδρομος για τους γηπεδούχους ώστε να μείνουν στο παιχνίδι της ανόδου και γιατί όχι να εκμεταλλευτούν τυχών απώλειες των ομάδων που είναι από πάνω τους βαθμολογίκα.

Στα υπόλοιπα ματς στο γήπεδο της Εκτενεπόλ ο Απόλλωνας Ξάνθης υποδέχεται τον Κεραυνό Λευκόπετρας με το μεγαλύτερο κίνητρο σε αυτό το ματς να το έχει ο Χρήστος Μαρκοσιάν που είναι στην κορυφή των σκόρερ και θέλει να διατηρηθεί εκεί αυξάνοντας και την απόσταση. Στο Αοιρίδειο και την Λεύκη έχουμε δύο παιχνίδια που μπορεί να μην υπάρχει το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο όμως τόσοι οι ΑΠΟΞ – Θαλασσιά όσο και οι Ασπίδα – Γενισέα θέλουν να τελειώσουν όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία γίνεται.

Previous slide
Next slide

Αναλυτικά:

Σάββατο 17/2, Ώρα 15:00 LIVE SA

Γήπεδο Εκτενεπόλ: Απόλλων Ξάνθης – Κεραυνός Λευκόπετρας  (Διαλυνάς, Σκριάπας, Ασικίδης)

Γήπεδο Γενισέας: Ηρακλής Ζυγού – Ορφέας Ξάνθης (Φεράτογλου, Τόσκας, Εμίν Κεχαγιά)

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα – Ατρόμητος Χρύσας  (Ουζουνίδης, Ταρινίδης, Οτουζμπίρ)

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – Π. Μελάς Κουτσού  (Εμίνογλου, Δανδανόπουλος, Τσίκας)

Γήπεδο Αμοιρίδειο: ΑΠΟΞ – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Β.)

Γήπεδο Λεύκης: Ασπίδα Ξάνθης – Ελπίδα Γενισέας  (Καραλευθέρης, Χρυσέλης, Βαμβακίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Share it