Search

Photos: Ανατρεπτικός και εντυπωσιακός Άρης Αβάτου κέρδισε Αετό κάνοντας το 6/6 το 2024!

Συνέχεια στο εξαιρετικό σερί του έδωσε ο Άρης Αβάτου που κέρδισε με 4-1 τον Αετό Βαρβάρας στην αναμέτρηση που έγινε στην βροχερή Φελώνη στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή πέτυχε την 6η διαδοχική νίκη της, όλες εντός 2024, και πλέον ξέφυγε για τα καλά στην μάχη της παραμονής. Μάλιστα να σημειώσουμε πως σε αυτά τα 6 ματς(σε αυτά είναι και το άνευ με το Αγγελοχώρι) έχει καταφέρει να πετύχει 14 τέρματα(χωρίς το 3-0 ανευ) και έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ.

Κι όμως το ματς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Ξάνθης που μόλις στο 9′ αιφνιδίασε τους ξανθιώτες και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κεχαγιάς με σουτ έβαλε μπροστά τον Αετό

Η ομάδα των παικτών του Άρη ήταν άμεση και εντυπωσιακή, ισοφαρίζοντας στο 12′ με τον Ιορδάνη Γκιορτζίνη που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αβάτου, και στο 15′ ήρθε η ανατροπή με απευθείας εκτέλεση κόρνερ(!) του Παναγιώτη Αναγωστόπουλου που σκόραρε για τέταρτο διαδοχικό ματς!

Έχοντας κάνει τόσο γρήγορη ανατροπή η ομάδα του Αβάτου συνέχεια να ελέγχει το ματς και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 2-1 χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Στην επανάληψη οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν πολύ δυνατά και στο 53′ πήραν κεφάλι δύο τερμάτων όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο αρχηγός του Άρη, Βασίλης Κουτσούμπας σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 64′ η νίκη “καθάρισε” για τον Άρη όταν ο Γκιορτζίνης βρήκε για δεύτερη φορά στο ματς τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 4-1. Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης είχε και δύο ακόμα πολύ καλές στιγμές με Τενεκέ και Κοτόπουλο για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις σε αυτή την μεγάλη νίκη

Πολύ σημαντική νίκη για τον Άρη που έφτασε τους 36 βαθμούς έχοντας +14 απο την ζώνη, επόμενο ματς για την ομάδα του Άρη το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στον Πετεινό. Η ομάδα του Αετού από την άλλη έμεινε στους 11 και μετά την ξεκούραση με το άνευ αγώνα τρίποντο με Αγγελοχώρι θα παίξει με την Αναγέννηση στην Επανομή

Την αναμέτρηση διεύθυνε χωρίς προβλήματα ο Ηλίας Χάψας με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Αναστασίου της ΕΠΣ Σερρών.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Σοφούλης, Χασάνογλου (67′ Παπαχρήστου), Τενεκές, Κουτσούμπας, Ψεμματάς (76′ Θεοδωρόπουλος), Φούντας, Γκιορτζίνης (67′ Κοτόπουλος ), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος (67′ Μαραγκός), Βαφειάδης, Θεολόγου (76′ Σαντοριναίος).

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Ξεφτέρης, Τσιότρας, Παπαγεωργίου (76′ Γκουργκουτας), Σαουλής, Πολυζωίδης, Χαβιαρόπουλος, Σουκιάς (58′ Βοβύρτης), Κωτάκης (58′ Αγαπητός), Τσιαλής (46′ Τσιρλίδης), Κεχαγιάς (67′ Παπαδημητρίου), Πετάλλι.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it