Search

Επέστρεψε στις νίκες ο Ορέστης Ορεστιάδας

Eπιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για τον Ορέστη Ορεστιάδας καθώς επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά για τον Ορέστη καθώς μόλις στο 2′ άγγιξε το γκολ μετά από συνεργασία του Ανδρεάδη με τον Οτέμπερη, με την κεφαλιά του τελευταίου να φεύγει λίγο άουτ. Στο 33′ οι Εβρίτες είχαν διπλή ευκαιρία με τον τερματοφύλακα της Δόξας σε πρώτο χρόνο και τον αμυντικό σε δεύτερο να κρατάνε το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε κατά πολύ υπέρ του Ορέστη. Στο 49′ μετά από πίεση της επιθετικής τετράδας του Ορέστη (Αντωνόπουλος, Οτέμπερης, Σταματόπουλος, Πασχαλίδης) επανακτήθηκε η κατοχή και έπειτα από όμορφη συνεργασία και σουτ του Οτέμπερη μέσα από την περιοχή έγινε το 1-0! Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 57′, υπήρξε εκ νέου συνεργασία του Ανδρεάδη με τον Οτέμπερη, με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 63′ ο Μαδένης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα στην μοναδική ευκαιρία της Δόξας Δράμας. Στο 74′ ο κεφάτος Ανδρεάδης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στη συνέχεια οι παίκτες του κόουτς Ουσταμπασιδη διαχειρίστηκαν έξυπνα το υπέρ τους σκορ και επικράτησαν 1-0.

Το τέλος της αγωνιστικής βρίσκει τον Ορέστη στην 6η θέση με 39 βαθμούς. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Έβρου την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 15:00 στο γήπεδο των Καστανεών κόντρα στον Άρδα για τα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Ορέστης Ορεστιάδας (Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Λογαράς, Γκιντίδης Ασπιώτης, Ασπιώτης, Dorian, Οτέμπερης, Σταματόπουλος, Ανδρεάδης (91′ Κούρτογλου), Σπυρόπουλος (45′ Αντωνόπουλος), Πασχαλίδης (88′ Τηλέγραφος).

Share it