Search

Έκανε δεκτή την παραίτηση Σαμαρά ο Παύλος Μελάς που είναι σε αναζήτηση προπονητή!

Σημαντικές εξελίξεις έφερε στον Παύλο Μελά το αποτέλεσμα του ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή(δείτε ΕΔΩ) και κυρίως την απόφαση του προπονητή της ομάδας Χρήστου Σαμαρά να υποβάλει την παραίτηση του με την λήξη του αγώνα.

Ο έμπειρος τεχνικός αμέσως μετά την λήξη ανακοίνωσε στους παίκτες πως παίρνει πάνω την ευθύνη για το αποτέλεσμα και έθεσε την παραίτηση του στην Διοίκηση  του συλλόγου η οποία την έκανε δεκτή. Έτσι ο Παύλος Μελάς είναι σε αναζήτηση προπονητή με τους ιθύνοντες του συλλόγου να μελετούν προσεκτικά τις επιλογές τους θέλοντας να συνεχίσουν να έχουν προπονητή από το πάνω ράφι άλλωστε η ομάδα παραμένει εντός στόχου τόσο στη διεκδίκηση του τίτλου, έχοντας και ματς λιγότερο, αλλά και με την παρουσία στην τετράδα του Κυπέλλου εκεί οπού θα παίξει με τον ΑΟΞ. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού θέλει να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό πως ο Χρήστος Σαμαράς υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινα αποδεκτή από τον σύλλογο μας!

Η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού θέλει να ευχαριστήσει τον Χρήστο Σαμαρά για την προσφορά του στον σύλλογο μας και να του ευχηθεί καλή συνέχεια με υγεία πάνω από όλα!

Share it