Search

Photos: Σε οικογενειακό κλίμα και με βραβεύσεις έκοψε την πίτα της η Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας!

Σε άκρως οικογενειακό και πολύ όμορφο κλίμα έκοψε την βασιλόπιτα της η Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας στο “Κτήμα”.

Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ομάδας, Χαλίλ, που ζει και εργάζεται στην Γερμανία που δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Β2 κατηγορίας. Η κοπή της βασιλόπιτας έγινε σε πολύ ωραίο κλίμα μετά και την εντυπωσιακή νίκη επί της Θύελλας στα Μάγγανα με τον Μπολούτ στο ντεμπούτο να σημειώνει χατ τρικ.

Στα πλαίσια της κοπής της βασιλόπιτας έγιναν και βραβεύσεις σε ανθρώπους που ήταν και είναι κοντά στην προσπάθεια της Αναγέννησης. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Χακή Σελίμ, με την βασιλόπιτα να κόβουν οι αρχηγοί της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο γνωστός φυσικοθεραπευτής Τουρκές Χατζημεμίς που πάντα στηρίζει και βοηθά την Αναγέννηση και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο παλιός Προέδρος και πάντα κοντά στην ομάδα, Μουμίν Κίραλη.

Τιμήθηκαν επίσης οι “οργανωμένοι” οπαδοί της ομάδας Κατράν Γιουρούπ που είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

Ξεχωριστή βράβευση έγινε στον χορηγό και υποστηρικτή της προσπάθειας της Αναγέννησης, Αχμέτ Γκάρογλου, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση με βιντεοκλήση καθώς ήταν εκτός και έτσι την πλακέτα έλαβε για να την παραδώσει σε αυτόν παίκτης της ομάδας

Επίσης τιμήθηκε για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο τόσο ως ποδοσφαιριστής αλλά και πάντα κοντά στην Διοίκηση και τον σύλλογο, Τζελάλ Ρασήμογλου

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it