Search

Υπεύθυνος Ακαδημιών Ηρακλή Σαγήνης: «Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος»

Επιστολή διαμαρτυρίας από τον υπεύθυνο ακαδημιών του Ηρακλή Σαγήνης Δήμο Σαββόπουλο, έλαβε το SportsAddict.gr.

Σε αυτήν αναφέρεται σε συμπεριφορές προπονητών άλλων ακαδημιών που δεν κάνουν καλό στα παιδιά και όπως λέει «βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος».

Αναλυτικά η επιστολή:

Απο το 2015 που ασχολουμαι με το αναπτυξιακο ποδοσφαιρο στην φιλοσοφια μου και στην φιλοσοφια του συλλογου που υπηρετω υπηρχε ενας και μοναδικος στοχος να κανω το ποδοσφαιρο ελκυστικο για τα παιδια ωστε να το διασκεδαζουν να αθλουνται και να παραμενουν στα γηπεδα μακρυα απο αλλες συνηθειες.Ουδεποτε ασχοληθηκα με τις ηλικιες των παιδιων ουδεποτε σκεφτηκα να κανω ενσταση και φυσικα ουδεποτε σκεφτηκα να παρω ματς ανευ αγωνως.

Το Σαββατο σε αγωνα του πρωταθληματος υποδομων της ΕΠΣ Εβρου εζησα οτι δεν ειχα ζησει στα 9 χρονια που συμμετεχω με την ακαδημια μας στα ποδοσφαιρικα δρωμενα του Εβρου και δυστυχως το εζησα με αντιπαλους ανθρωπους που θεωρουσα φιλους και πιστευα οτι ειχαμε τον ιδιο σκοπο για τα παιδια.Αρχικα κατηγορηθηκα με περισσια ειρωνεια οτι κανω δημοσιες σχεσεις με τον διαιτητη που ηταν ντοπιος(κι ας μην ηταν)με απωτερο σκοπο να κερδισω ενα παιχνιδι λες και θα επερνα την προνομιουχο θεση που οδηγει στο champions league της επομενης περιοδου και στην συνεχεια οτι εβαλα παιδι να παιξει ως αλλαγη 5 λεπτα πριν ληξει ο αγωνας ενω ο κανονισμος λεει 20 λεπτα πριν την ληξη να ολοκληρωνονται οι αλλαγες ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑ ΕΒΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ.

Κατηγορηθηκα στο 2ο ματς οτι ειχα 9 παιδια στο γηπεδο ενω επρεπε να εχω 14 και οτι στο συγκεκριμενο ματς δεν εκανα αλλαγες.ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ 9 ΠΑΙΔΙΑ στο γηπεδο αλλα δυστυχως τα υπολοιπα προσπαθουν να συνελθουν απο τις ιωσεις που τους ταλαιπωρουν εδω και καιρο.

ΦΥΣΙΚΑ θα συγχαρω τους 9 “αστρομαχητες” μου που ηρθαν στο γηπεδο και προσπαθησαν για οτι καλυτερο

ΦΥΣΙΚΑ και θα συγχαρω τα παιδια της αντιπαλης ομαδας για το ηθος και την προσπαθεια τους

ΦΥΣΙΚΑ και θα συγχαρω τον διαιτητη των αγωνων που μετα απο πιεση των αντιπαλων εφαρμοσε επ ακριβως τους κανονισμους που διαιπουν ενα πρωταθλημα που αφορα ΠΑΙΔΙΑ.

ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ 《ΣΥΓΧΑΡΩ》 ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ 《ΣΥΓΝΩΜΗ》ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ.

ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ….

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

Share it