Search

Με ήττα επέστρεψε από την Μηχανιώνα ο Ορέστης Ορεστιάδας

Την ήττα με 4-1 από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας γνώρισε ο Ορέστης Ορεστιάδας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στον όμιλο της Γ’ Εθνικής. 

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα έπειτα από εκείνες με ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Πανθρακικό για την ομάδα του Έβρου.

Ο Ποσειδώνας άνοιξε το σκορ με γκολ του Πάγκου στο 5′ μετά από κόρνερ. Από αυτό το σημείο και μέχρι το 18′ ο Ορέστης δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Στο 18′ η εβρίτικη ομάδα έμεινε παίκτη λιγότερο όταν ο Τσιεγγελίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.  Μέσα σε έξι λεπτά και συγκεκριμένα στο 35′ και στο 41′ η ομάδα της Μηχανιώνας έκανε τρία τα τέρματα της, με τον Γιαννούση να κάνει το 2-0 και τον Πάγκο το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο και παρότι ο Ορέστης δέχτηκε τέταρτο τέρμα στο 64′ με τον Τσαπακίδη να είναι ο σκόρερ, στην ακριβώς επόμενη φάση ο Dorian, στο ντεμπούτο του ως βασικός διαμόρφωσε το τελικό 4-1!

Το τέλος της αγωνιστικής βρίσκει τον Ορέστη στην 7η θέση με 36 βαθμούς σε ισοβαθμία με τον Α.Ο Χανιώτη.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 15:00 στην Ορεστιάδα κόντρα στην ιστορική Δόξα Δράμας με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ορέστης Ορεστιάδας (Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης Πεταλωτής (60′ Ασπιώτης), Τσιεγγελίδης, Λογαράς, Ντόριαν Αντωνόπουλος (54′ Κούρτογλου), Οτέμπερης (60′ Τηλέγραφος), Σπυρόπουλος (54′ Άγγος), Πασχαλίδης , Σταματόπουλος (82′ Δημητριάδης).

Share it