Search

Σούπερ Άρης Αβάτου πέρασε σαν σίφουνας απο Επανομή κάνοντας τρίτο σερί διπλό και έπιασε 33αρι!

Την τρίτη διαδοχική του εκτός έδρας νίκη, και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Άρης Αβάτου που πέρασε εντυπωσιακά από την Επανομή κερδίζοντας με 3-0 την Αναγέννηση

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μπαίνοντας πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 17′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με σκόρερ για τρίτο σερί ματς τον Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο.

Η ομάδα της Ξάνθης συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 30′ ο Βασίλης Κουτσούμπας με προβολή διπλασίασε τα τέρματα του Άρη Αβάτου που ήταν κυρίαρχος κατά κράτος στο πρώτο ημίχρονο μην επιτρέποντας σε κανένα σημείο στου γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί.

Στην επανάληψη οι ξανθιώτες μπήκαν εκ νέου δυνατά και στο 50′ με ωραία κεφαλιά του Κλέρχου Κοντογιαννίδη έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με το 3-0 να μένει μέχρι το τέλος καθώς μετά και το τρίτο γκολ το ματς “καθάρισε” με τους ξανθιώτες να κάνουν διαχείριση του αγώνα με μαζεμένες αλλαγές ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Νταφόπυλου που κράτησε με άνεση το μηδέν.

Σπουδαία νίκη για τον Άρη Αβάτου  εντός 2024 μετρά 5 σερί νίκες(συμπεριλαμβάνεται και το άνευ αγώνα τρίποντο με Αγγελοχώρι) και πλέον έπιασε 33 βαθμούς όντας στο +11 από την ζώνη υποβιβασμού, για τους ξανθιώτες ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Αετό Βαρβάρας με στόχο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί πριν το τοπικό ντέρμπι με τον συμπολίτη Άρη Πετεινού. Η ομάδα της Επανομής έμεινε στους  11 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα έχει ξεκούραστο τρίποντο με Αγγελοχώρι πριν το εκτός έδρας ματς με Αγία Μαρίνα στην Βέροια.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Μπογιατζόγλου και Σαμαρά της ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου(46΄Φούντας), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης(60′ Θεοδωρόπουλος), Ψεμματάς(60′ Μαραγκός), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης(60′ Γκιορτζίνης), Βαφειάδης(75′ Καρυπίδης), Θεολόγου

Share it