Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 13η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Συνέχεια στην δράση στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με την διεξαγωγή της 13ης στροφής. Σε μια σεζόν που το SportsAddict θα συνεχίσει να σας προσφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:00.

Με το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης με τον Παύλο Μελά Κουτσού να ξεχωρίζει, αμφότεροι έχουν 28 βαθμούς και θέλουν νίκη για να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου. Το ντέρμπι κορυφής θέλει να “εκμεταλλευτεί” ο Ηρακλής Ζυγού που θα υποδεχθεί στην Γενισέα την Ασπίδα Ξάνθης, με την ομάδα του Ηρακλή να θέλει μόνο νίκη ώστε να μπορέσει αν έρθει Χ το ντέρμπι να ξεφύγει στο +3. Νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή θέλει η Βιστωνίδα που θα υποδεχθεί στην Φελώνη την ανεβασμένη Ελπίδα Γενισέας.

Στα υπόλοιπα ματς στο Αμοιρίδειο ο ΑΠΟΞ με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεται τον Φίλιππο Δροσερού σε ένα ματς παραδοσιακά με καλό θέαμα, στην Εκτενεπόλ μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει ως αντίπαλος του Απόλλωνα ο Δημήτρης Μπακάλογλου πλέον ως προπονητής του Ατρόμητου Χρύσας. Ενώ στην Λευκόπετρα Κεραυνός και Αναγέννηση που ισοβαθμούν στους 6 βαθμούς κοντράρονται με στόχο τη νίκη, οι γηπεδούχοι για ψυχολογικούς λόγους και οι φιλοξενούμενοι για να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν

Previous slide
Next slide

Αναλυτικά:

Σάββατο 3/2, Ώρα 15:00, LIVE SA

Γήπεδο Εκτενεπόλ: Απόλλων Ξάνθης – Ατρόμητος Χρύσας  (Εμίνογλου, Βαμβακίδης, Γκώγος)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Π. Μελάς Κουτσού  (Δανδανόπουλος, Κουτσογιάννης, Κοτινούδης)

Γήπεδο Λευκόπετρας: Κεραυνός Λευκόπετρας – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Ουζουνίδης, Ξυδιάς, Κρυσταλλίδου)

Γήπεδο Γενισέας: Ηρακλής Ζυγού – Ασπίδα Ξάνθης  (Διαλυνάς, Παπαδόπουλος Β., Παπαδόπουλος Δ.)

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα – Ελπίδα Γενισέας  (Φεράτογλου, Χρυσέλης Γ., Χάνδρος)

Γήπεδο Αμοιρίδειο: ΑΠΟΞ – Φίλιππος Δροσερού  (Παπαδόπουλος Χ., Οτουζμπίρ, Πασχαλίδης Γ.)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Share it