Search

Photos: Από μια νίκη πανηγύρισαν οι μικτές ομάδες ΕΠΣ Ξάνθης & Έβρου στις μεταξύ τους Θρακιώτικες μάχες!

Μοιράστηκαν…νίκες οι μικτές ομάδες Ξάνθης και Έβρου, με την ΕΠΣ Έβρου να παίρνει μια μεγάλη νίκη στα Κ14 και τους ξανθιώτες αντίστοιχα να παίρνουν μεγάλη νίκη στα Κ16 στα ματς που έγιναν στο γήπεδο της Γενισέας στα πλαίσια της 3ης στροφής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Εντυπωσιακοί οι Παίδες της ΕΠΣ Έβρου! 

Επιβλητική νίκη πήρε η Παιδική ομάδα της ΕΠΣ Έβρου που έφυγε από την Ξάνθη νικήτρια με 6-0. Οι παίκτες των Κωνσταντίνου Αλεξόπουλου και Μιχάλη Φλώρου μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή του ματς και πίεσαν για το γρήγορο γκολ και τελικά στο 24′ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Πούλιου, με τον Τσιτλαίδη να ευστοχεί για το 0-1. Μάλιστα πριν καλά καλά καταφέρουν οι γηπεδούχοι να αντιδράσουν κατάφεραν στο 25′ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με σουτ του Δηλαβερίδη για το 0-2 που έμεινε μέχρι τέλος ημιχρόνου

Στην επανάληψη οι Εβρίτες συνέχισαν  να έχουν τα ηνία του αγώνα και στο 44′ ο Τσελεπιώτης έκανε το 0-3 και δύο λεπτά αργότερα ο Κυρίτσης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τέρματα του Γκουντινούδη στο 59′ και του Μπαλούτα με προβολή στο 68′.

Σημαντική νίκη για τους Εβρίτες που συνεχίζουν δυνατά σε τροχιά πρόκριση, την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Έβρου θα υποδεχθεί την ΕΠΣ Θράκης ενώ η Ξάνθη θα παίξει εκτός έδρας στην Καβάλα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γρηγορούδης με βοηθούς τους Μπαλάφα και Πουρναρά της ΕΠΣ Θράκης.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Τερζίδης, Αθανασέλης(41′ Παπαδόπουλος), Βασιλειάδης(41′ Μπιμπέρ), Πούλιος, Παπαβασιλείου(20′ Κεκέ), Προφέτης(16′ Γκιουράκης), Πετρόπουλος, Κεχαγιά, Κοτζακελίνης Κ.(70′ Δασκαλόπουλος), Δρόσος Μ., Καμίλης

ΕΠΣ Έβρου(Κ. Αλεξόπουλος – Μ. Φλώρος): Μπακάλης Αν., Μπακάλης Γ., Ευαγγέλου, Βενετίδης, Τσουκνίδης, Μπαλούτας, Τσελιπιώτης(50′ Μπίκος), Δηλαβερίδης(50′ Κλειτσιώτης), Ουρεϊλίδης(60′ Χατζάκης), Κυρίτσης(50′ Γκουντινούδης), Τσιτλαίδης(65′ Μελλίδης)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Οι αλλαγές έφεραν το μομέντουμ τις μεγάλης νίκης για τους Νέους της Ξάνθης!

Σπουδαία νίκη που την διατηρεί στην κορυφή πέτυχε η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης που επικράτησε με 2-0 της ΕΠΣ Έβρου. Μετά από ένα ανιαρό με ελάχιστες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος στην επανάληψη, με τις αλλαγές του Απόστολου Κουτρουλού και την είσοδο των Αβραμίδη και Εγκέ η Ξάνθη μπήκε πολύ δυνατά και στο 47′ ο Καπζά Εγκέ με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 50′ ο ταχύτατος Αβραμίδης ξεπέρασε τους αντιπάλους μπαίνοντας στην περιοχή οπού και ανατράπηκε με την εκτέλεση του πέναλτι να αναλαμβάνει ο Σάββας Μπαλάσης με τον Κελέτση να αποκρούει όμως ο αρχηγός της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ξανθιώτικης ομάδας. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους με τους ξανθιώτες να έχουν την πρωτοβουλία κινήσεων και είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κελέτση να κάνει σπουδαία επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Χριστοδούλου ενώ στο 78′ ο Κουρτίδης πρόλαβε τον Βασιλειάδη πριν γίνει επικίνδυνος. Στα αρνητικά του αγώνα το γεγονός του τραυματισμού του Παπαμιχαήλ που στο ημίχρονο αποχώρησε για το Νοσοκομείο Ξάνθης καθώς είχε χτύπημα στο κεφάλι.

Με αυτή τη νίκη οι ξανθιώτες έφτασαν τους 7 βαθμούς πετυχαίνοντας δεύτερη διαδοχική νίκη και πάνε την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής με την ΕΠΣ Καβάλας στην πόλη της Μακεδονίας, η ΕΠΣ Έβρου θα παίξει εντός έδρας με ΕΠΣ Θράκης.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μπαλάφας με βοηθούς τους Γρηγορούδη και Πουρναρά της ΕΠΣ Θράκης.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Κουρτίδης, Καρβουνίδης, Μπαλάσης, Κερεμιτσής, Τονικίδης, Μπουμπούκης(46′ Εγκέ Καπζά), Μπογιατζόπουλος Αν., Αλεξιάδης(87′ Πένκου), Δρόσος(89′ Κωνσταντινίδης), Φάκας(46′ Αβραμίδης), Χριστοδούλου(84′ Μπουτιέρος)

ΕΠΣ Έβρου(Κ. Αλεξόπουλος – Μ. Φλώρος): Κελέτσης, Κουϊνέλης, Αραμπατζής, Παπαμιχαήλ(46′ Μήλιος), Χατζησταντσίδης, Τουφάκης(71′ Βαλσαμίδης), Βασιλειάδης, Ντουμανάκης(59′ Μαργαρίτης), Σαραντίδης, Ανδρίκος(80′ Πεταλούδης), Χουσίδης(71′ Μαρινέλης)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it