Search

Η απάντηση του Φίλιππου Δροσερού στις αιχμές για την εμφάνιση του με Ορφέα Ξάνθης!

Εκνευρισμό προκάλεσε στην ομάδα του Φίλιππου Δροσερού η ανάρτηση που ανέβηκε από τον Ορφέα Ξάνθης με αφορμή την ισοπαλία των δύο ομάδων στην εξ΄ αναβολής αναμέτρηση της 5ης στροφής(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Εκεί η ομάδα του Ορφέα με διάθεση ειρωνείας συνεχάρη τον Φίλιππο για την εμφάνιση του, ουσιαστικά το γεγονός ότι έπαιξε το ματς στα ίσια δηλαδή(!). Κάτι που εξόργισε τους ιθύνοντες του συλλόγου με την Διοίκηση της ομάδας και τον Πρόεδρο Φερτούν Χασάνογλου να εκδίδουν ανακοίνωση απάντηση με αιχμές για τον Μπάμπη Χατζημεστή και την συμπεριφορά του στο ματς, με φωτογραφία μάλιστα από την βράβευση της ομάδας του Φίλιππου στον “προπονητή” του Ορφέα την περασμένη εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φίλιππου Δροσερού αναφέρει:

Η ομάδα μας δέχεται τις ευχές του Ορφέα Ξάνθης και με την σειρά της θέλει να δώσει τα συγχαρητήρια στον (μάλλον) προπονητή του Ορφέα Ξάνθης για την συμπεριφορά του απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ,τους οποίους δεν σταμάτησε να τους χαρακτηρίζει «πικραμένους» από την στιγμή που η ομάδα μας ισοφάρισε το παιχνίδι και η πίεση αυξανότανε. Εμείς σαν Φίλιππος Δροσερού έχουμε μάθει σε κάθε αγώνα να διεκδικούμε το καλύτερο αποτέλεσμα και επίσης να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας.
Υ.Γ. Να υπενθυμίσουμε στο φίλαθλο κοινό ότι το φιλικό σωματείο ήρθε να παίξει σε μια έδρα η οποία είναι αήττητη και ο στόχος της είναι παραμείνει αήττητη μέχρι το τέλους.
Η διοίκηση του
Φιλίππου Δροσερού
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Share it