Search

Από τον Πανθρακικό στην Super League 2 και την Παναχαϊκή ο Παύλος Σμάλης!

Την ευκαιρία να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία θα έχει ο γεννημένος το 2004 Κομοτηναίος αμυντικός του Πανθρακικού, Παύλος Σμάλης που στο φινάλε των μεταγραφών έκανε το μεγάλο άλμα για την SL2 και την ιστορική Παναχαϊκή

Ο νεαρός μεσοαμυντικός, γεννημένος το 2004, ζει για το ποδόσφαιρο και ξεκίνησε την ενασχόληση του με αυτό από την Β΄ Δημοτικού αγωνιζόμενος αρχικά στην ακαδημία ποδοσφαίρου στην Μεσούνη ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Στην συνέχεια πήρε παραστάσεις παρά την μικρή του ηλικία τόσο στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Β΄ ΕΠΣ Θράκης) όσο και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου ξεκίνησε να αγωνίζεται την σεζόν 2019/20 αλλά και τον Ορφέα Ξυλαγανής, με τον οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την σεζόν. Στον Πανθρακικό πήρε μεταγραφή την σεζόν 2020/21 προλαβαίνοντας να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Super Cup “Νίκος Ντοσίδης” ενώ ακολούθησε μια γεμάτη τριετία με κατακτήσεις Κυπέλλων ΕΠΣ Θράκης, πρωταθλήματος, άνοδο στην Γ’ Εθνική και πλούσιες παραστάσεις σε αγώνες Εθνικών κατηγοριών.

Μάλιστα ο ταλαντούχος Κομοτηναίος που αγωνίζεται με άνεση τόσο ως εξάρι όσο και ως στόπερ ήταν από αυτούς που ξεχώριζαν με την παρουσία τους και έτσι ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το άλμα με την Παναχαϊκή να του δίνει την ευκαιρία. Εκεί ο Σμάλης θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τάτση ώστε να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνει ο Πατρινός σύλλογος για να παραμείνει στην κατηγορία εξ’ ου και η έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες καθώς πέρα από τον Σμάλη η Παναχαϊκή απέκτησε ακόμα δύο παίκτες. Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα του Πανθρακικού που δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για το βήμα του Παύλου Σμάλη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού αναφέρει:

🟢⚪⚽ Η Διοίκηση του Πανθρακικού αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή Παύλο Σμάλη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή και στην Super League 2.
O Παύλος είναι ένα παιδί που με την έλευση του στον Πανθρακικό, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αμέσως καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα, δούλεψε σκληρά υπό των οδηγιών των προπονητών του Πανθρακικού και βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων υψηλότερων κατηγοριών.
Παράλληλα συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, στην καθιέρωση στη Γ’ Εθνική και την κατάκτηση τίτλων όλο το προηγούμενο διάστημα.
Ευχόμαστε στον Παύλο να μπορέσει να δείξει την αξία του στη νέα πρόκληση. Η ατομική του βελτίωση που έφερε τη μεταγραφή του στην Παναχαϊκή αποδεικνύει πως ο Πανθρακικός έχει την τεχνογνωσία για τη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών και πως εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματικά διάθεση για σκληρή δουλειά! Καλή επιτυχία Παύλο!

Share it