Search

Δραπέτευσε από την Ορεστιάδα ο Πανθρακικός, βάζοντας τέλος στο αήττητο του Ορέστη

Ο Πανθρακικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο θρακιώτικο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Ορέστη στην Ορεστιάδα. 

Η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε 2-0 και άφησε 10 βαθμούς πίσω της τους Εβρίτες, οι οποίοι όμως έχουν ένα ματς λιγότερο. 

Στο 28′ ο Ρουμπιές από τα δεξιά έτσι όπως εκδήλωνε επίθεση ο Πανθρακικός με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1. Στη συνέχεια του ημιχρόνου ο Ορέστης είχε διπλή ευκαιρία η οποία μετά από απόκρουση του Παϊτέρη και σε δεύτερη φάση αμυντικού, κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι στιγμές που ξεχώρισαν ήταν λίγες. Ο Πανθρακικός είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Βάσκο, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 82′ μετά από κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Με αυτή τη νίκη ο Πανθρακικός έφτασε τους 46 βαθμούς και είναι στην 3η θέση, στην 4η ο Ορέστης με 36 με ένα ματς λιγότερο.

Αυτή ήταν η μόλις η τρίτη ήττα του Ορέστη σε είκοσι αγώνες και ταυτόχρονα η πρώτη για την φετινή σεζόν στην έδρα του.

Διαιτητές: Μαυρίδης, Μητρόπουλος, Μουρατίδης – Ημαθίας

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης, Πεταλωτής, Λιάνας, Τσιεγγελίδης, Άγγος (45′ Σπυρόπουλος), Οτέμπερης, Σταματόπουλος, Τηλέγραφος (72′ Θάνος), Κούρτογλου (45′ Ανδρεάδης), Πασχαλίδης.

Πανθρακικός (Γιώργος Μαραντάς): Παϊτέρης, Κωσταρέλης, Καλογρανάς, Πεχλιβανόπουλος, Χαλκιαδάκης, Καψάσκης, Ivan Silva, Larrea, Βάσκος, Ρουμπιές.

Share it