Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 12η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Συνέχεια στην δράση στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με την διεξαγωγή της 12ης στροφής. Σε μια σεζόν που το SportsAddict θα συνεχίσει να σας προσφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:00.

Με το παιχνίδι του Φίλιππου Δροσερού με την Βιστωνίδα  να αναβάλλεται λόγω πένθους στην γηπεδούχο ομάδα όλο το ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου στρέφεται στα τρία παιχνίδια των πρωτοπόρων στην πρεμιέρα  του δεύτερου γύρου. Στο Κουτσό ο Παύλος Μελάς υποδέχεται τον Απόλλωνα Ξάνθης με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί ώστε να πάνε στο ντέρμπι κορυφής με την μικρότερη δυνατή απόσταση ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούν επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος Ορφέας θα αγωνιστεί στην Λεύκη κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την “αίγλη” του παρελθόντος. Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο έτερος της κορυφής Ηρακλής Ζυγού που έχοντας ξανά στην σύνθεση του τον Λάζαρο Ορφανίδη θέλει μόνο νίκη επί του ΑΠΟΞ για να διατηρηθεί στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες των αντιπάλων του ενώ την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα ψυχολογίας.

Πάρα πολύ σημαντικό ματς θα γίνει στην Θαλασσιά εκεί οπού η Αναγέννηση υποδέχεται τον Ατρόμητο Χρύσας, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, που θα αποτελέσει και το πλέον μεγάλο για την παραμονή, ενώ την ίδια ώρα ο Ατρόμητος ψάχνει την πρώτη νίκη με Δημήτρη Μπακάλογλου στον πάγκο. Τέλος στην Γενισέα η ανεβασμένη Ελπίδα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες υποδεχόμενη τον Κεραυνό Λευκόπετρα.

Previous slide
Next slide

Σάββατο 27/1, Ώρα 15:00 LIVE SA

Γήπεδο Κουτσού: Π. Μελάς Κουτσού – Απόλλων Ξάνθης  (Φεράτογλου, Χρυσέλης, Ταρινίδης)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ατρόμητος Χρύσας  (Καραλευθέρης, Παπαδόπουλος Β., Ξυδιάς)

Γήπεδο Λεύκης: Ασπίδα Ξάνθης – Ορφέας Ξάνθης  (Τόσκας, Πασχαλίδης, Χάνδρος)

Γήπεδο Γενισέας: Ελπίς Γενισέας – Κεραυνός Λευκόπετρας   (Παπαδόπουλος Χ., Οτουζμπίρ, Κρυσταλλίδου)

Γήπεδο Αμοιρίδειο: ΑΠΟΞ – Ηρακλής Ν. Ζυγού  (Δανδανόπουλος, Σκριάπας, Γκώγος)

Φίλιππος Δροσερού – ΑΟ Βιστωνίδα  Αναβολή

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΔΩ

Share it